Scudo Sports

Antalya

Scudo
@Ender Alıcıoğlu

Estağfurullah abi.:eek:

Herkes gelebilir.

Grubu bozucak davranışların yapılmaması rica olunur maaiyetinde yazmıştım.:eek:

Arkada kalan kimse ekilmedi.:p

Adı üstünde abi gezi.:p

Pazar günü görüşmek üzere abi.

Ender abi uzun zaman oldu inş. görüşmek üzere.

Ertan eline saglık fotolar cok güzel kaliteli çekmeyi nasıl başarıyorsun:D gezimize katılan herkesin ayagına saglık!..

@Ertan ABA

ya ertan sana ulaşamadım ya sölicektim biz bu pazar çakırlar tarafında bi gözlemeciye gidelim die ayarladıdıksana da haber vercektik veremedi heralde kimse bende seni hiç açık göremedim msn de çakırlar tarafı yapsak olurmu sadece ben ömerle dersane çıkışı gelicez gerisi herkes oraya gelcekti ne dersin bu hafta benim için rotayı değiştirebilirmisin eğer tamam dersen gitcek olduğumuz gözlemecinin mekanı sana tarif edeyim

saat 10 gibi gidilir heralde ama ertan a kimse ulaşamamış ertan a kendi konusunda yazdım ama kabul ederse ekip oraya gider ama kabul etmezse ertanın grupla devam edilir saat tarih ertan arkadaşımızın konusunda sonmesajlarında yazıyo

@geotech emre
Msn 24 saat açık.
Yazan olmadı.

Herkesi msn de görüyorum.
Parkuru uzun zamandır palanlıyordum.

İkincisi yağmurdan sonra asfalttan değil araziden parkurdan gitmek daha zevklidir.

toprağın kokusu,mis gibi çam ormanını kosu ve çamurlu yollar.

Asfalta allerjim var.:D

100 km olsun arazi yolu olsun.:D

deyerli arkadaşlar sonunda ekibimi toplaya bildim dördüncü ayın 25 şinde büyük bir gezi yapıcaz istikamet alanya tarafından olup mersin adana osmaniye kahramanmaraşmalatya elazı vede tunceliye kadar olup sivas yozgat nevşehir üzerinden antalyaya dönmek gezi süresi 6 hafta olup gurup olarak 15 arkadaş gideceyiz katılmak isteyen arkadaşları bekleriz her gününüzün güzel geçmesi dilegiyle zincir katili saygılarla

@Ertan ABA

ERTAN ABİ BNİ BLKİ TANIMASSIN ÇÜNKİ SNİ 1-2 KERE GÖRDM pazar gnü olan gesie glmek isterm şimdiden herkeze bol pedallı günler:D

@BMX_rider07

eed yha kask takmak lasım :D basen çok faydalı oluo yhani hiç ^ KEŞKE ^ demielim

Geri