Scudo Sports

Antalya

bu pazar yapalım bişiler kafaları dağıtalım basalım çakırlara öleden sora bi kıymalı bazlama yiyelim erkek erkeğe kendimize gelelim neco

Scudo
@geotech emre

Tamam ben varım cumartesi yaa ömeri alıp manavgata çıkarım pazar 3ümüz gider kafa dagıtırız abi

@BMX_rider07

valla 1şubatla 21 şubat arası tatılım ama pek gelesim yok antalyaya. gelsem bisiklet yok, bisikleti kargoya versem harab oluyo yollarda, falan filan.. herseye ragmen antalyada bisikletre binmek cok guzel bide orası var işin:D.......

@hash07

ertanlarda gelsin ya ertan hatta turu o tarafa ayarlasın bizde dersaneçıkışı gidelim oraya
mekanı tarif ederiz giderler onlar belli bi saatte

artık ince işler kalmadı rahat takılabiliriz istediğiniz saatte:D :D

herkese teşekkür ediyorum alakalarınız için......

YAŞASIN BİSİKLET ÖZGÜRLÜĞÜ!!!!!!!!!!!

@geotech emre

Abi bu dünyada sana bu kadar açık söyliyim hertürü derdini çeken ve hıç mızmızlanıp başını belaya sokmayan tek bir sey var o da bisikletin nereye gıdıyorsak varım benı basta say zaten neyse iyi forumlar iyi geceler

@hash07

ulan esas beni bitiren bisiklet bee ocağıma incir ağacı dikti be sevgilime bu kadar masraf etmedim ben :D :D

@earth1

kask her ne şekilde olursa olsun kullanılmalı HER NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN!
bende sıkıştırılmış malzemelerden yapılmış şeyin kafamı nasıl koruyacagını düşünürdüm hep, amma velakin olayı bizzat yaşadığım için artık kask olmadan bisiklete binmem diye düşünüyorum....:)

kask ve eldiven mutlak suretle olmasi gereken zorunlu ekipmanlar. tipki fren sistemi gibi. kimse frenleri olmadan yola cikmak istemez.

Hizli gitmeyi gectim. Bisikletle sabit dururken bile düsseniz; kafanizi carpacaginiz sivri bir tas parcasi ya da bir metal cubuk acik yaralar olusmasina neden olabilir. Ki bunlarin tedavisi genellikle yara bölgesine dikis atilmasi.

Ayni sekilde düstügüzde muhtemelen ilk olarak ellerinizin ici yerle temas edecek. Bu yüzden eldivenler mutlak suretle olmali. Hatta ben sol kücük parmagim altindaki izle bunun gerekliligini sürekli görüyorum.

Yani takmamali kafaya kasktan baska bisey :)

üstelik kask takmak; özellikle trafikte diger araclarin size bakisinda isin ciddiyetini arttiracaktir. Vapura binerken kimse size ne isi var bunun burada, cek sunu surdan lastigi etegime degiyor diye homurdanmayacak, hatta trafikte arkanizda ilerleyen bir taksici muhtemelen bir oyuncak degil, ciddi bir arac üzerinde seyahat ettiginizi düsünecektir. bir taksicinin birebir agzindan duydugum üzere tecrübeyle sabit.

olum neco tok acın halınden ne anlar...manaman takılıpta hergun o deeel omerın yuzunu cekmektense,aradada bı kız ark lazım ınsan arada esıyor bole kız ısı neymıs en ıyısı bısıklet derdı yok tasası yok dıye ama oda bıyere kadar:Dabı kız bulursanda bu işten anlayan bırısını bulman lazım.yoksa 2 sıde cekılmez hale gelıyor.bulana kadar devam ben buldum darısı sızın basınıZA.HEHEE
BETER OLUN KAFIRLERR...:sigaraiciimzamıda okuyunda ole cvp yazın:D

@placan

Haklısın!!:eek: Kask takmanın bi anlamda insan hayatını ciddiye almak oldugunu ifade ettigini unutmayalım:)..!

pazar herkes davetli biri ertanı msn de online görünce solesin bende yazcam şimdi
ben ama dersane çıkışı gelcem millet önden sabahtan gider ben ömerl sor agelirim

Geri