Scudo Sports

Antalya

:D @uçanteneke:D :D :D :D :D :D :D :D neyse bu geyik fazla uzadı size gerçek dağ bisikleti turları bu tur sizi son görüşümüz olmaz umarım

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Scudo
geyik deyip geçmeyelim aslında bunlar ciddi konular,kimin grçekten bişeyler yaptığını kimin göstermelik görüntü olarak göz boyayarak yaptığını ayırt etmek gerekli.burada kimseyle kavga etmeye gelmiyorus yada ortalığı karıştırmak için değil burdaki amacımız.fikirlerimiz ve düşüncelerimiz birilerine ters geldiği için hemen atılıyorus yada banlanıyoruz.banlanalım atılalım sorun değil.yeni bi nick alır tekrar girerim ben.kapıdan kovsanız bacadan girer hesabı.konuları atarak yada banlayarak değil konuşarak çözelim.atmak çözüm değil.
bu arada burada insan gerçekten başka bi başka sıfata bürünüyo.isminin altındaki yıldızlarındanmıdır anlamadım ama emre(geotech emre) kardeşim beni tanıyor fakat ismimi söyleme gereği duymuyor.ama dışarıda görünce sohbet ediyor selam veriyor konuşuyor.bu nası iştir anlayamadım ben.buraya girince bambaşka biri olup çıkılıyor.
şimdi ercan kardeşimi daha iyi anlıyorum öneki konusundaki yazısı ne kadar doğruymuş.bu camianın ne kadar nankör,bencil ve çıkarcı olduğundan bahsetmişti.haklıymışsın ercan kardeş.

@uçanteneke

Olayı güzel anlatmışsın. "Bu camia insanı gaza getiriyor" diyerek:D:D:D:D:D :eek:.. Valla bu güzel espiriler ve konusmalar için çok sagol.. Sen de bu foruma renk katıyorsun bunu unutma kardeşim sen de artık bu camiaya yakışıyorsun:D.. Hepimizden hiçbir eksiğin yok!:eek: üstelik artıların var kardeş..:)

selam zeki kardeş,saol iyi kick box antremanları normal şekilde devam ediyor,kemikkıran delimemet kardeşim de yardımcı oluyo saolsun.şimdi bende yavaş yavaş kemik kırmaya başladım.sen nasılsın nasıl gidiyor judo dersleri.iyisindir umarım.
emre,abisi,beni tanımamaktan gelme konusunda bi açıklaman vardır,bunun nedenini merak ediyorum.bu davranışının sadece burada olması çok ilginç.yani dışarıda farklısın burada farklı.senin kendi iradenle bunları yaptığına ihtimal vermiyorum.birileri tarafından yönlendiriliyosun ve dolduruyosun diye düşünüyorum.başka ihtimal yok.dolduruşa gelme emre.2 kişinin arasındaki ozel sorunlar yada problemler sizi etkilemesin.birgün onlar barışır,sonra sizin düştüğünüz durum iyi olmaz.

@Atacan

Durumu çok iyi izzah etmişsiniz.

Adrenalin dolu turlarda ancak bende bisiklete bindiğimi hissediyorum

Aslında bisiklete binmek bence hayattan zevk alma yollarından biri.

Kimi damarlarında adrenalin artmasından zevk alır, kimi yüzlerce km pedal basmaktan

Ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@uçanteneke

Bu dediklerinize katilmiyorum tersine kiniyorum.Herkez ayni degil bunu sakin unutmayin 1 kisiye solediginiz birseyler sadece o kisiyi ilgilendirir baskasini da katmayin icine lutven

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@geotech emre

arkaya disk bulması lazım yoksa kaza fallan olabilir .:)

Arkadaşlar merhaba. Daha önce bi konuda sözü geçmişti, orada da sordum ama cevap gelmedi kimseden. Alanya'da malzeme alabileceğim, tamire gidebileceğim bisikletçi var mı bildiğiniz?

@geotech emre

Zaten andaya arka fren şart ne zaman andayın bisikleti görsem arka jant yamuk :D yeni jant alıyor 1 hafta sonra jant mefta :D

bu arada ömer abi kadron hayırlı olsun andy seninde hayırlı olsun biraz geç oldu ama :D

Anday jant alsa ne değişcek 1 hafta sonra o jantlar yıne asena olcak yani herkez andayın nasıl kulandıgını bılıyor ınkar edemezsın frensiz de dolasır o manyak :D

• Beğen
Tepkiler: Erkan Eryiğit
trıalcıden yanmaz,yamukmaz,yamulsada bukulmez,ınce bellı 32 delıklı gri renklı,rengıne aldanma forumdanda banlanma...:sigaraicialexrıms 32 her yerde bulamazsın benım nıckı.:Dsatılık oturgaclı goturgec janti..

Semih süpersin yaa :D Burası herkeze açık damsız olun olmayın hepımız kardeşiz

@hash07

haklısın kardeşim bu sevgililer günü yine yanlızız:( :(

@geotech emre

Abi bırak sevgili mevgili duymak istemıyorum hatta uzun bir süre sevgili bile istemıyorum :S

@a.d.o_geotech

ya araba gelıyordu iki yandan arabaların arasından kacıp kaldırıma cıkayımderken oldu hersey.:D:D:DD

Geri