öncelikle konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim şimdi ben size şunu sölemek istiyorum ben gökan çiğdemden aldığım her parçanın faturasını aldım şimdiye kadar bu iş nerden çıktı ben anlamadım ha istemeyen var aralarda onu biliyom ama gökan beyin aldığı parçaların hepsinin toplu faturası elinde var ben bunu biliyorum sonuçta katma değer vergisi die bi vergi var hepimiz bi mal alırken fatura yada fiş aldığımızda %18 KDV ödüyoruz burda bi kaçakçılık yok bence yada vergi kaçırma gibi bişey yok birde sizin kim olduğunuzu öğernmek istiyorum özelden bana mesaj atarsanız sevinirim ha birde soner denizden daha iyi yer var demiyorum daha başka yerlerde var demek istemişimdir kimsenin ekmeği ile kesinlikle oynamam sonuçta bende çalışıyorum bu işleri çok iyi bilirim küçüklüğümden beri esnaflık camiasının içindeyimdir birde gökan abinin yeri varken niye durduk yere dükkan tutup kira parası versin ben onu anlayamadım
şu vergi algı,fiş,irsaliye,fatura,olayına gelince,eskiden bende sizin gibi araya aracı koyup siparişlerimi aracıya yaptırıp,ne fiş görüyodum ne fatura,neyi ne kadara aldığımıda bilmiyodum(gerçek fiyatını)Şimdi koskoca mağza sadece bir tık uzaklığımda,neyi ne kadara aldığımıda biliyorum,faturasını,fişinide ben alıyorum başkası deil.kargo ücreti ödemedende kapıma kadar geliyor.aldığım malzemeyi,parçayı kendim montajını yapıyorum,her türlü tamir bakım ve diğer montaj işlerinide kendim yapabiliyorum,kimseye muhtaç değilim.kimseyede extra para vermiyorum.