Scudo Sports

Antalya

Scudo
bence de isteyem istediği yerden aistediğini alır.. gökhan abi bir çok arkadaşa yardımcı oluyor.. teşekkür ediyorum şahsına.....
ama tabi büyük ürün showroomlu mağazaları kim istemez..

uzunemre sen kendini bilion ne gökana laf çakıosun anlamadım sorunun ne. Bu olay yine olmuştu özür diledin arkadan tekrar fesatlık yapma arkadaşım ok.isteyen istediği yerden alır.İşine bak tamam mı!!
fatih07mtb,hsahing'in kim olduğunu,neden oyle yazı yazdığını bilmiyorum,kimsenin arkasından fesatlık karıştırdığım falanda yok,kimseyide kimseye karşı kışkırtmıyorum,herkezin hendi aklı,zekası,özgür idaresi var,ozur diledik bitti,uzatmayın,ben işimde gücümdeyim,herkez de oyle olsun,her olumsuz yazı yazanın faturasını da bana çıkarmayın.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
öncelikle konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim şimdi ben size şunu sölemek istiyorum ben gökan çiğdemden aldığım her parçanın faturasını aldım şimdiye kadar bu iş nerden çıktı ben anlamadım ha istemeyen var aralarda onu biliyom ama gökan beyin aldığı parçaların hepsinin toplu faturası elinde var ben bunu biliyorum sonuçta katma değer vergisi die bi vergi var hepimiz bi mal alırken fatura yada fiş aldığımızda %18 KDV ödüyoruz burda bi kaçakçılık yok bence yada vergi kaçırma gibi bişey yok birde sizin kim olduğunuzu öğernmek istiyorum özelden bana mesaj atarsanız sevinirim ha birde soner denizden daha iyi yer var demiyorum daha başka yerlerde var demek istemişimdir kimsenin ekmeği ile kesinlikle oynamam sonuçta bende çalışıyorum bu işleri çok iyi bilirim küçüklüğümden beri esnaflık camiasının içindeyimdir birde gökan abinin yeri varken niye durduk yere dükkan tutup kira parası versin ben onu anlayamadım
şu vergi algı,fiş,irsaliye,fatura,olayına gelince,eskiden bende sizin gibi araya aracı koyup siparişlerimi aracıya yaptırıp,ne fiş görüyodum ne fatura,neyi ne kadara aldığımıda bilmiyodum(gerçek fiyatını)Şimdi koskoca mağza sadece bir tık uzaklığımda,neyi ne kadara aldığımıda biliyorum,faturasını,fişinide ben alıyorum başkası deil.kargo ücreti ödemedende kapıma kadar geliyor.aldığım malzemeyi,parçayı kendim montajını yapıyorum,her türlü tamir bakım ve diğer montaj işlerinide kendim yapabiliyorum,kimseye muhtaç değilim.kimseyede extra para vermiyorum.

beyler konuyu uzatmasak artık forumdan topluca atılcaz artık burda bu konuya son verelim herkes istdiği yerden istediğini alır kimseye silah zoruyla iş yaptırılmaz kim kimi tercih ediyosa oraya gider bu kadar basit bende son kez bişi daha deyip konuyu noktalıyorum siz gökhan bey den fatura istedinizde omu vermedi isteyin bakalım o zaman görün

İlk başta yusuf abi başkanlığın hayırlı olsun yakında görüşmek üzere 2 cisi bu tartışma burada bitsin başka bölgelerde böyle tartışmalar kavgalar yok artık Antalyada da olmasın kim kime güveniyorsa o ona gider herşey güven meselesi isteyen faturasını alır istemeyen almaz ama sonuç olarak kimsenin kaçak veya ilegal bir iş yapacağını sanmıyorum.Ben şahzen gökhan abiden parçalarımı alıyorum ve şuana kadar bir sorun çıkmadı.Bu tartışma kapansın eğer benimle aynı fikirde olmayan varsa saygı duyarım onun tercıhı ama eğer birisi ile alıp veremediği varsa sorunu olan kişi ile yüz yüze haletsin...

Bu arada yazılı haftası yüzünden forumda pek girmiyorum emre abi eğer bir plan olursa haber verirsen sevinirim herkeze iyi akşamlar iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@fatih07mtb

ne oluor yhahuu...ona bakarsanız bana gore ant cogu kısı bılmıo ama ben yazıomuyumm...ayrıca tekdıtlerde sovurmayalım lutfen...:sigaraici

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@fatih07mtb

Arkadaşım beşeri münasebetler bakımından sizi benim eleştirmeme gerek yok aslında ben forumun(1yıldır forumda az cok ne konusulur adabını biliyorum) size gereken cevabı vericektir. Umarım kendinize gereken özeni kazandırırsınız.. (sizi tanıyor muyum acaba? çıkaramadım) ..

ben de scott almayı düşünüyorum, ama boyuna karar veremedim. varsa bi arkadaşta görmek ve binmek isterim.
teşekkürler

alpercim hepi pört dey doğum günün kutlu olsun biz alperle modeluçaklarımızı uçurcaz dimi alper

@hash07

neco pazar ben sabah biliyon dersanem var ama millet meşe kapısına parkur antremanına gidicek yetişebilirsem bende gelirim

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
@geotech emre

Cumartesi ve pazar antreman yapacağım bende cumartesi ısparta yoluna çıkıcağım pazar ise bende meşe kapısında olacam ve antrman yapacam gel abi sende

@geotech emre

Tamam kardeşim.İyi olan kazasın :D:D..

Geri