Scudo Sports

Antalya

Merhaba sevgili Geotech Emre.Ben Gökhan'ı yıllardır tanırım.İyi bir bisikletçidir.Tamir işinden de gerçekten iyi anlar.Şevki Abi de gördüğüm en sevimli bisiklet ustası.Antalya için bir şans.Keşke dükkanlarımız biraz yakın olsaydı.Biz ise mütevazi yeni bir bisikletçi dükkanıyız.İlkemiz aynı Şevki Abi gibi sıcakkanlı dostane bir bisikletçi dükkanı olmak.Umarım başarırız.Seni çay içmeye bekliyorum.Hakan ÇAKIR

Scudo
tabi antalya köy kent değil,turizm kenti,yüzlerce turizm firmasından sadece 2 tanesi yerliymiş (antalyalıymış).
pardon köy değil,aslında köy'ü çok demisim,mezraa.içindeki insanların çoğunun karakteride mezraada yaşayanlar gibi..(vahşi...!!!)
bencede emre,hakan abinin dükkanına bi git,son halini bi gör.

@hchc

abi burda biyanlış anlaşılma olmasın ben ondan bi komisyon aldığımdan filan deil ama herkes tanıdığı insanı över yanlız çaya gelip tanışmak isterim sizinle bi ara yanınıza uğricam

Hakan Bey ben de sizin sıcak dükkanınıza sıcak bir çay içemeye gelebilirim. İlginiz, alakanız için ve Antalya ya yaptıgınız güzel yatırımlar için teşekkürler(Bunda emegi gecen sayısız insan var onlar da tek tek eli öpülesi insanlar:eek:..)

"Not:Lütfen Saygı:)"

abı benımkı 1,92 ama bmx surmuorumm kucuk geldıgı ıcın baslarken daha 26'' jantla basladımm...senıde bmx surerken gormek ısterdımm..:sigaraici

• Beğen
Tepkiler: EMRESKA384
Slm.Arkadaşlar bende bugün foruma üye oldum,yeni keşfettim bayada hoşuma gitti belki sizlere göre yaşlıyımdır fakat en az sizler kadar bisiklet bagımlısıyım:) fakat şehirde turlamaktan zevk almıyorum daha çok dogada eger böyle bir plan programınız varsa haberim olsun

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@caglayan07

Yarın(Pazar günü) Akdeniz Üniversitesi Olbi'da (Simitçi cafe önünde) yine 8.30da toplanıp güzel ve bol yeşillikli bir yerlere pedal çevrilecek ve gözleme yenilecek ardından hepberaber grupca bisiklet gezisi yapacagız.. Bunları heryaştan insan yapabiliyor(lütfen kendinizi iş işten geçmiş saymayınız:eek: çünkü 70 küsür yaşında katılanlar da oluyor ve ayrıca..:eek:) bisikletin bu avantajını seviyorum. Bence kaçırmayın çünkü her hafta bu turlar yapılmıyor üstelik havalar çok fazla sogumadan yapalım diyoruz..:eek:
Yarın 8.30 da Kampüs de görüşmek üzere inş! hoşcakalın!!

Soru ve görüşleriniz için Msn imi profil bilgimden ekleyebilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: basri
@bikernomad

ben arasiyi çok seviyorum....... ama düşünmedim de değil

@mertdalkılıç

teşekkür ederim

arkadalar ben çanakkaleyim ve 2003-04 yıllarını istanbulda geçirdim. 3 yıldır da antalyadayım. bu kadar güzel bir şehir ve bu kadar eksik!!!!!!
ama şuda bir gerçek giderek eksiklerini tamalıyor. yani sosyal kültürel cevresel ekonomik acılardan..
umuyorum bisikletçiler açısından da bu eksiklikler giderilir,büyük tecrübeli firmalar bayi açar yada yeni atılımcılar güzel mağazalar açıp gözümüzü gönlümüzü şenlendirir... yine umuyorum şehir içi bisikelet yolları oluşturulur ( ki bu çok uzak bi geleçek gibi '' arabalar uçamaya başlayıp yollar bisikletlilere kaılncaya kadar'').. ve yine umuyorum çesitli bisiklet dalları mtb ve wownhill vs. parkurları yapılır......

@ahmetçetinkaya

size katılıyorum ama bu dedikleriniz türkiye gibi hele hele antalya gibi bi yerde imkansız gibi yani dediğim konu bisiklet yolu .. antalya nın bazı yerlerinde bisiklet yolları var ama malesef yayalar kendilerine yapıldığını sanıyo ve bu bisiklet yollarında kafalarına göre gidio bide bizi bisikletle geçiyoz die fırça atıyolar çevre konusuna deyinmişiniz çevre gerçekten antalya da görünür birçok çevresel güzellikler yapılmakta günden güne antalya daha da güzelleşiyor bisiklet firmalarıda ben inanıyorum şu önümüzdeki 10 yıl içinde antalyada birçok firma rayına oturmuş ve ilerlemekte olacak bundan eminim birde arabalar uçmaya başlarsa yollar bize kalır demişsiniz bole bişi türkiye de osa bizim azgın türk gençleri havada bile el freni asılma drift yapmaya kalkar birilerine havada çarpar parçalarıda bize zarar verir ve etrafta gezilmez hale gelir

antalyada muratpaşa belediyesi var hepimizin de bildiği gibi bu belediyenin başkanı sayın süleyman evcilmen dir bu beyfendi spora çok önem veriyo her kavşağa spora destek veriyoz diye bi bilboard asmış ama bu destekleri nie biz göremiyoruz spor deyince akla hemen fotbol geliyo iisanlar hayatını futbola bağlamış artık yani bisiklete destek verecek kimse yok halbuki yurt dışı ülkelerinde futbol gibi bütün sporlara destek verilmekte ve de bütün sporlara özel parkur saha gibi ikanlar var biz türk milleti olarak ilk önce dünyadaki diğer sporlara da bi ilgimiz artması gerekmektedir sonrasında zaten dh parkurları mtb parkurları kendiliğinden yapılamaya başlanır zaten

@geotech emre

kesinlikele katılıyorum ya. artık spor futbol olmaktan cıkmalı. aslında bize burda çok iş düşüyor. mesela ben de bu suporu çok bilmiyordum geçen seneye kadar.ama birileri ile tanıştım bisikletçiler ve güzel bisikletler gördüm turlar gördüm ve tabiri yerinde ise ağzımın suyu aktı, ben de bunlara katılmalıyım dedim.
yabi bisikletçilerin kendilerini göztermesi lazım derim. mesela sadece üniversite klübünde bile devamlı tura gelen 15 civarı arkadaş var. ki antalyada genç yaşlı yerli yabancı çok bisiklet sever var.
demek istediğim bu dağınık ( topluluklar varsa da ben cok görmedim) bisikletçiler daha sık bir araya gelse, daha fazla etkinlik olsa, mesela herkes çarşıda dahi kask taksa (oyunukuralına göre oynayıp örnek olmak için) , clupler oluşturulsa, klup cafesi falan olsa vs.......

@ahmetçetinkaya

Antalya'da bisiklet sevenlerin ortak görüşü bir birlik olmak. Gördüğüm kadarıyla bunun iki koldan yapılması gerekiyor. 1. AKUBİT'in daha organize ve düzenli aktiviteler gerçekleştirmesi. 2. Eski adı Bisiklet Sevenler Derneği olan yeni adı Bisikletliler Derneği olan derneğin Antalya İl Temsilciliği'nin olması.Birincisi üniversiteli gençlere düşüyor. Ben de kısmen üniversite içinde çalıştığım halde ve her gün işe düzenli bisikletle gelip gittiğim halde nedense kulüp üyelerine, faaliyetlerine veya duyurularına pek rastlayamıyorum. Mediko Sosyal Merkezi'nde yapılan Salı toplantılarının birkaçına katıldım ama AKUBİT'te bir omurga hissedemedim. İkinci konuda ise ben başta olmak üzere birtakım girişimlerimiz var ve şu anda Bisikletliler Derneği'nin resmen Antalya İl Temsilcisi olmak üzereyiz. Bu konuda sayın Murat Suyabatmaz ile temaslarımız devam ediyor. Belirli bir toplanma yerimiz olmasa da şimdilik üniversite içindeki Olbia çarsısındaki Simitçi Kafe'de buluşmalarımızı yapıyoruz. Bu forum belkide bizi Bisikletliler Derneği Antalya İl Temsilciliği çatısı altında toplamak için iyi bir vasıta. Bundan sonraki günlerde derneğin yönlendirmeleri ile ilimizde neler yapabiliriz göreceğiz. Ama öncelikle yerel yönetimlerle olan ilişkilerimizi kurmalı ve mümkün olduğu kadar kalabalık, örnek ve düzgün gezilerle dikkatleri çekmeliyiz...

@basri

teşekkürler ve haklısınız. ben de akübite bu sene katıldım. aslında faaliyet olarak dediğiniz gibi çok bi çalışma yok malesef ama cumartesi turları ve salı toplantıları aralıksız devam ediyor. benim herhangi bir klüp tecrübem olmadığı için şuan sadece olan biteni izlemek ve turlara katılmakla yetiniyorum. umarım leride çok daha kapsamlı, dikkat çekici organizasyonlarımız olur.:) bunun için neler yapabilirizi ben çok bilmiyorum ama klüpte tecrübeli arkadaşlar var. daha iyiye gideçek gibi...
medikodaki görevinizi ve sizi tanımıyorum ama salı toplantılarına katılıp bu düşünceleri paylaşsanız, antalya ili ile alakalı bisiklerçiler veya organizasyonlar ve neler yapılabilir gibi bilgiler çok iyi olurdu

@basri
akübit in bu işe yardımcı olacağını sanmıyorum çünkü dışardaki bisikletçilere katılmak istemiyorlar nedense klüp zaten dışarı açılamazsa kendi çapında kalır ve de ilerleyemez ilk önce klüp başkanlarının bu konuya bi el atmaaları gerekir yoksa akübitten bişey beklemeyin bazı arkadaşlar beni yanlış anlicak ama hiçte yanlış anlamayın ben buu sölemek istedim

• Beğen
Tepkiler: EMRESKA384
@ahmetçetinkaya

Ben Antalya veya genel anlamda Türkiye adına bisiklet camiası için elimden geleni yapmaya hazırım yeter ki birlik olalım, gücümüzü kaybeettirmeyelim:)
Bunun için üzerime ne görev düşüyorsa yapmaya en az herbiriniz kadar hazırım arkdaşlar:eek:
Hoşcakal sevgili kardeşim.. görüşmek üzere..

Merhaba,

Ben Mediko'da değil yerleşke içindeki TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nde çalışıyorum. Üniversite içinde bisikletin canlanması konusunda özellikle Tıp Fakültesinden Gökhan hoca ve Eğitim Bilimleri Fakültesi'nden de Nalan Hanım çok gayret sarfettiler. Nalan hoca yoğun, toplantılara katılabiliyor mu bilemiyorum ama kulüp kendi üyeleri ile birlikte faaliyetleri devam ettirmeli. Aslında geçmiş tecrübeler üniversite kulüplerinin varlıklarını sürdürmede ve aktif olmada karnelerinin pek iyi olmadığını göstermektedir. Ama en azından AKUBİT bunu başarmalı.

AKUBİT hiç olmazsa bir kere biz bisiklet sevenler ile ortak bir görüşme yaparsa iyi olur. Belki de bizlerden birkaç kişinin en azından AKUBİT toplantılarına katılması, faaliyetlerinden haberdar olması ve gerektiğinde yönlendirmesi iyi olur. Sonuçta hepimizin ortak yönü BİSİKLET. Tabii ki etkinlikler ayrı ayrı olabilir ama gerektiği yerde birlik olabilme cesaretini göstermeliyiz. AKUBİT te söz sahibi temsilci arkadaşlardan forum üyesi olan varsa haberleşma anlamında bilmek iyi olur.

Ben kendi hesabıma vaktim oldukça Salı günkü toplantılarınıza katılmak, konuları paylaşmak ve arada köprü vazifesini üstlenmek isterim.

Geçmiş olsun:(...İnşallah en kısa sürede bulabilirsiniz

Geri