Scudo Sports

Antalya

@BMX_rider07

yaw alper senin bu laflarda bülent ersoy un laflarını aratmıyo yaw bu lafları anlamak için osmanlı sözlüğü kullanmak gerekio şu bülent ersoy un bi lafı var fevkaladenin fevkinde mesela hala anlamış deilim fevkaladeyi bi anlasam fevkinide getiririm heralde:D :D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Scudo
@geotech emre

Ben de senin anlayabilecegin şekilde söyleyeyim =:) ==> gazoz un var mı? (ilaçsız olsun:D)
Haftaya pazar bizim buralarda mangal yapalım mı? Mesela altınyaka dan içeri gireriz?? nasıl olur millet?
Anladın mı emreeee ne demek istedigimi ???

@BMX_rider07

alper senin altınyaka dediğin yer burdan 60 km uzakta sen hurmayı altınyaka mahallesi sanıyon galiba yanlışlık olmasın orası benim köyüm çünkü ordan biliom

@geotech emre

Ben de tam orayı kast ettim şimdi:D neden olmasın yaparız 60 gidiş + 60 dönüş = 120km neden olmasın??:eek:. Bir gün ayarlayalım ama şu sınavım biter bitmez..

Bu arada sınavım yaklaşıyor. Fazla turlara katılamayabilirim ... Size bol pedallı günler

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@andy

Dönüşüm çok pis olacak. Belki de ondandır Andaycım.:p :Skull-175

Hüseyin istediğin her bisikleti getirebilir.(Trek var kendisinde)
5M Migrosu arkana al , sol karşında trafik ışıklarından sağa dönen yol içinde 5.60m.

• Beğen
Tepkiler: ufk110
antalyada gorduğum en kaliteli bisiklet(trek,scott) satan ve hem kaliteli hemde ucuz bisiklet malzemesi getiren mağaza.giyim çanta tayt ayakkabı ve bol çeşit aksesuarda bulunmakta.ne ararsanız var kısacası.fiyatlarda tanıtım dolayısıyla çok uygun.ugramanızı tavsiye ederim.5 m migrosun karşısındaki sokakta,lunaparkın yanında.

@extremunction

3 gündür askerlik işlemlerim vardı bu gün saat 10:30 da bitti.

Daha yeni yüklemeye vaktim oldu evde yoktum çünkü.

@Ertan ABA

Aynı menuden ben de almak istiyorum Ertan Bey

scott? trek ve sedona sattığını biliyorum Hüseyin abinin ama antalyada scott satan bir şube yok...

Geri