Scudo Sports

Antalya

Scudo
bende bir bisiklet aldım aranıza katılmak turlarınıza haberdar ederseniz sevinirim

@treks

Tabiki ederiz. Sormak istediginiz bazı soruları da bana özel den sorabilirsiniz. Yardımcı olabildigim kadar yardımcı olmaya çalışırım. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: sprint
merhaba öncelikle bisikletin hayırlı olsun.
ben eşim ve kendi bisikletimin bakımları için genelde alanya çevre yolundaki bisikletçiye gidiyorum dediğin doğru genelde bizden fazla bişey bilmiyorlar ama yine de denediğim sayısız bisikletçi içinde en iyi vites ayarını o yapıyor seneye de sedonanın bayiiliğini alıcak.
eğer istersen benimle bağlantıya geç bende araba arkası taşıyıcı var müsait olduğunda bisikleti götürüp orda ayarlarını yaptırabiliriz.
bi de diğer aksesuarları genelde ya internetten erdoğanlar bisiklet yada antalyada migrosun karşısındaki soner deniz doğa sporları mağzasından temin ediyorum. dediğim gibi yardım edebilirsem sevinirim hem tanışmış oluruz.
ben side içindeyim.anadolu hastanesi çok uzak diil buraya.

merhaba öncelikle bisikletin hayırlı olsun.
ben eşim ve kendi bisikletimin bakımları için genelde alanya çevre yolundaki bisikletçiye gidiyorum dediğin doğru genelde bizden fazla bişey bilmiyorlar ama yine de denediğim sayısız bisikletçi içinde en iyi vites ayarını o yapıyor seneye de sedonanın bayiiliğini alıcak.
eğer istersen benimle bağlantıya geç bende araba arkası taşıyıcı var müsait olduğunda bisikleti götürüp orda ayarlarını yaptırabiliriz.
bi de diğer aksesuarları genelde ya internetten erdoğanlar bisiklet yada antalyada migrosun karşısındaki soner deniz doğa sporları mağzasından temin ediyorum. dediğim gibi yardım edebilirsem sevinirim hem tanışmış oluruz.
ben side içindeyim.anadolu hastanesi çok uzak diil buraya.

@mertdalkılıç

Yada hayatta kalmaya çalışın:D :cool: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
Anday Lara Beach dedi.

Benim de hoşuma gider 2 haftadır denize gitmemiştim.

Başka ıslak sulak yer tavsiyesi olan?

Beni Gezdirebilecek Rehberlik Yapabilecek Benimle Alanya Kalesine Cıkacak Arkadas Arıyorum

@geotech emre

Nuri abi çek bi gazoz en soğugundan lütfen!:D:D:D:Dheheeee
Bi dahakini de ben ısmarlıyayım sana ;) oke?

ertan kardeş seni msn eye ekledim lütfen kabul et biraz soru sormak ve yardımına ihtiyacım var mtb konusunda tango_mutlu hotmail.com

herkeze selam
bende abimle beraber manavgatta oturuyorum arada bir boğaza gidiyoruzc bisikletim: salcano ng 700 :D
bu arada ismim metehan yaş 17

herkeze selam
bende abimle beraber manavgatta oturuyorum arada bir boğaza gidiyoruzc bisikletim: salcano ng 700
bu arada ismim metehan yaş 17

merhaba
ben de Manavgat ve Side bölgesindeyim.
Ekip gezileri düzenleyebiliriz.

Geri