ewt arkadaşlar başlıktada yer aldığı gibi bu pazar günü yani 03.08.2008 de akdeniz üniversitesi olbia çarşısı can simidi cafede toplanıyoruz saat 08 00 da toplanılmaya başlanır 09 00 dada gidilecek yere harekt edilir gidilecek olan yer orda belli olacaktır herkesin katılmasını dilerim pazara görüşmek üzere yorumlarınızı bekliyorum
Sevgili Antaya lı bisikletdostlarıyla pedal cevirmek benim için bir onur olacaktır Şimdiden katılan herkese bol eglenceler..
Bisikleti böyle bir güzel etkinlge alet ettiginiz için başta Ertan Bey(BSD' den) olmak üzere bütün pedal dostlarına sevgilerimle...
merhabalar . ben foruma yeni üye oldum ve kısa bir süreliğine antalyada kalıyorum. eğer bi aksilik olmazsa bisikletim ve ben pazar gezinize katılmak istiyoruz yüksek müsaadenizle
Umarım pazar günü keyifli bir bisiklet gezisi olucak ve geldiginize deyecektir.
Ben sahsen size nasıl yardımcı olabilirim? ..Yarın bence bisikletinizle kısa bir tur yapın derim eger teknik bir sorunla karşılasılıp karşılasılmayacagını tur öncesi bilirsek aksilikler azalıcaktır. Eger hergün biniyorsanız zaten diyecek sözüm tabiki yok. Merak etmeyin arkadaslar cok sıcak kanlılar siz de gelince görüceksiniz sorunlar tabiki olucaktır ama ilgilenilecektir..
ceyda hanım merhaba bu hafta ki gezi size isabet olmuş artık gelmenizi bekleriz bmx alper arkadaşımız teknik sorundan bahsetmiş galiba ama fazla teknikte sorun olmaz zaten o ortama geldiğiniz anda sizin haberiniz yok bisikletiniz kontrolden geçecektir arkadaşlar tarafından teknik sorun yok pazar bekliyoruz hemde bi tanışma faslı gerçekleşir herkesi tura bekliyoruz
alper bizi ole bi tanıtmışın ki sanki saldırgan insanları evcilleştirmişler gibi bişi olmuş arkadaşlar çok sıcak kanlı merak etmeyin falan neyse yardımlar için teşekkürler