bencede burda en doğru konuşan biri varsa o da lobo erol arkadaşıma katılıyorum (İZMİRDEN herkese selam) bu ara mert ben döniyim her akşam gezeriz kardeşim
Biribirinizi koruyup duracağınıza başlıktaki konuya cevap olarak birşeyler yazsaydınız bari..
İyki birşey söyledik (ki ondan da özür diledim) gereksiz yere uzatıp duruyorsunuz..
Merak etmeyin bu forumda uzun süredir üyeyim ve neyi nasıl-nereye yazacağımı biliyorum!
mümkün olduğunca saygılı konuşuyorum zaten buna dikkat etmeye çalışıyorum zaten yaşım yazıyor orada forumun %90ı benden büyük bunun için dediklerime dikkat ediyorum ama uzatan ben değilim burada..Tüm konuyu okursanız görürsünüz..
İyi forumlar..
Umarım antreman turlarınız yakında başlar..
uyarımı size yapmamıştım, mesajı alması gereken kişi(ler) aldı. yalnız, sanal ortamda laf ebeliği yapmak yakışık almıyor. üsluptan kastettiğim buydu( mesaj yerini biliyor)
Yaz için 2,5 aylığına Antalya Örnekköy'e geldim bisikletimide otobüste getirdim, buralarda bisiklet grupları varmı ?? Hangi bisikletçilere, nerelere takılıyorsunuz ? Arada görüyorum 2-3 kişi ama tanışamadım bi. Birde hareket yapanlar varmı ?
sen de bizim alper kardeşimiz gibi voltage ceyran kullanıyosun demek ki antalyaya hoşgeldiniz ertan arkadasımızında dediği gibi pazar günleri kampüst buluşalım konusundan gezileri takip edebilirsiniz kampüste akdeniz üniversitesinin bahçesi yerleşkesi olarak bu bahçe kampüs içinde olbia çarşısı var bu çarşıdaki cansimidi cafede buluşuluyor gezilere oradan start veriliyor