Scudo Sports

Antalya

ertan abi karaoğlanda buluşup gıdelımmı 5 gıbı bence uygun sence herkezz gelır heam

Scudo
Biz Andayla çıkıyoruz Piyasa yani. Biz dışardayız görüşrüz belki Mann:D!!

@andy

Bu akşam party var.

Party var..

Doğum günüm.
Teşekkürler.hepiniz sağ olun.
Kutlama yapacağız.Gelemiyorum:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Herkes davetldir tekrar duyurulur.

Dip not:Bu sıcakta fazla dolaşmayın ben 10 dk içinde yığılıyordum saat 13:00 gibi.:Skull-175

Kendinize dikkat edin.

Bu pazar yeni keşfettiğimiz bir yere gidicez.Çakırlar pazar yeri üzerinden gidiliyo.saat 09.00!da çıkıcaz yola.Yolun %40'ı toprak.Mangal yapacağımız yerde güçlü bir su kaynağı var ve küçük bir şelale de var.İsteyen suya girer isteyen uzanıp keyfine bakar mp3'ünü dinler saat 16,00'ya kadar oradayız.Sonra çarşıya döneriz karaoğlan parkında otururz. Saat 21,00'e kadar.Gezi biter gece hayatı başlar.İsteyen bize takılır orada bir ekip oluştururuz veeeee THE BAR'a gideriz. sabaha kadar eğleniriz. nasıl fikir?
Neyse gelmek isteyen herkez saat 09,00'da meltem makro'nun önüne gelebilir.

Deniz Bey yeni keşfettiginiz yerlere lastik izimi bırakmak çok isterim fakat gece hayatına dalmak bambaşka bir olay!:O lütfen O bisikletçileri, gece hayatına sokmayalım demiyorum :eek: ama ısındıra alıştıra sokalım bence :p bir de arazinin %40 ının toprak oluşu beni cezbetti ayrıca gece sürüsü için yanımızda fazladan lamba bulundurmamız gerektigi bize hatırlatmanı beklerdik:p amaaaan neyse güzel bir tur olucak inşallah!:eek: yeni katılımcılara bu yorucu turu tamamlamalarını temenni ederim.. "birazcık zorda olsa o sıcakta kim kimin suluguna yapısacak cok merak ediyorum :p"

• Beğen
Tepkiler: eniskaratut
Arkadaşlar ertan abanın doğumgününü kutladınızmı? kutlamadıysanız biran evel kutlayın!NİCE BİSİKLETLİ SENELERE !!

Pazar günü hava sıcaklığı 37 derece görünüyor.

Eğer sıcaklıklık düşmez ise yola çıkmamak sağlık açısından bence iyi olur.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Nice mutlu yıllara pedal basman dilegiyle..

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Bence akşam değil gece turları düzenlenirse katılım saglanır :D
22:00 23:00 gibi hava biraz esiyor :( burası cok nemli arkadaşlar su anda pc başına geçtim hafif esiyo diye valla Antalya resmen yanıyor :(:(:(

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
@BMX_rider07

En güzel sabaha karşı 01-00 02-00 gibi:D :D :D :D :D

cumartesi gecesi pazara bağlayan sabah:rolleyes:

Gece turları gece actionları.
Parkurlarda gece tepinmek .

Sağlam bir aydılatma sistemiyle:cool: :Skull-175
Ne dersiniz?:D

Sagğlam bir aydınlatma sistemi nasıl buluruz Ertancım? Sen bu soruna da bir çözüm düşünmüssündür:eek: Benim içnm ön aydınlatma yeterlidir ama sizi bilemem :)
Gece eksinları bir başka oluyor benden demesi yani ;İ)

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
Geri