Scudo Sports

Antalya

@geotech emre

Allah korusun ağzından yel alsın.:eek:
:D

Çıkmadı çıkmasında.:)

Scudo
Arkadaşım konuyu dikkatli oku istersen.Gece eğlenmekten bassettim,gece boyunca bisikletin uzerinde uyuklamaktan değil.Bide gece hayatı hakkında bilgin olduğundan bile emin değilim.onun için konuyu dikkatli okursak çok memnun olurum.Tamam sende HAKLISIN bi konuda yorum yapmadan duramazsın ama biraz mantıklı ok?

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
Deniz bey merhaba.Bende sizinle gelebilirmiyim acaba?Size yetişebilirmiyim bilmiyorum ama sizinle pazar günümü geçirmekten büyük keyif alacağımdan eminim.Şimdiden teşekkür ederim.

@'[XC-DeniZ

İyi eglenceler. bu tarz yorumlarda bulunarak bir yere varamazsınız :(
Aksine kaybedersiniz :mad:

@aligulcan

Mübarek?:eek:

Bayram mı?

Kutlu olsun benim bildiğim söylenir.

Yanlış mı biliyorum?

Yinede teşekkürler.

Arkadaşlar.

Birbirinizi irdeleyici konuşmayı bıraksanız ne olur?

1 gün geçmiyor yeni bir tartışma yaratıcak iğneleyici konuşmalar yazılıyor.

Daha iyi anlaşmaya çalışın.

Turlara da bu yüzden katılımlar azalıyor.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Hava sıcaklığı mevsim normallerine düşerse güzel bir tur olucak.

Düşmezse bizi bisikletin üstünden düşürür.

Pazar günü kampüste hava iyi olursa görüşmek üzere.

hava bu sekılde gıderse ben gelemıyecegım dun oglen saatlerınde bı deneme yaptımda yarım saat ıcersınde uzerımdekıler renk degıstırmıstı:eek:

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
beyler bugun burası guzel esıyor bugun bı tur yapalımmı ne dersınız hem fazla guneş yok bugun gezelım dıyenlerr

• Beğen
Şuanda hava en az 37 derece nefes dahi alamıyorum :(
sabah ları hissedilen sıcaklık daha fazla oluyordur ki öglene dogru kalınacak action mekşın yaptıgımızı varsayarsak ki ögleyi geçer :D ki o zmn asfalta yapışırız:D ya da suluklara sararız:p yolda kalanlar olur tadımız kaçar vs.. :( maalesef havalar sıcakken olucak gibi değil ben sahsen 23.00 22.00den sonra çıkmaya gayret ediyorum :(

• Beğen
1)Bu akşam üstüne doğru karaoğlan yapılırmı yapılamazmı?

A)Evet yapılır
B)Hayır yapılmaz
C)Asla
D)Tam actıon havası

3 Yanlış 1 doğruyu götürüyor MEB

• Beğen
xc deniz ve nesrin

aynı ıp üzerinden mesajlaşıyorsunuz,sanırım aynı bilgisayarı kullanarak mesajlaşma sağlıyorsunuz yada aynı kişisiniz..

Forum kurallarını gözden geçiriniz(genel)

bu arada forumdan bir süreliğine uzaklaştırıldınız..

konu kapatılmıştır.

Ben her akşam çıkıyorum oturup sohbet etmek isteyen ve ekşın isteyen olursa memnun olurum :) haberleşelim lütfen:eek: sıcaklardan dolayı birleşemiyoruz :( bu yüzden akşam veya gece turları yapılmasıni istiyorum.

• Beğen
Geri