Scudo Sports

Antalya

Scudo
resimde bir eyrden alıntı gibime geldi benimde ilk açtıgımda.

yinede hoş geldiniz aramıza.

bu resımdekı kadın kredı kartı reklamında cıkmıstı zuhahaha:D ben buldum...

aynen chat sitesi gibi olmus nesrin bende ankaralıyım bu arada 190 boyundayım 18 yasındayımmmmD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

@athletic
Bu ne demek şimdi? Kıskanmak? Uğraşmak?... Garip bi mesaja esprili bi kaç cevap verildi sadece, üstelik hoşgeldiniz de denildi.

Acaba bu mesajı konuyu açana mı söylediniz?

valla akdeniz ekibi hariç herkes yazmış bi erkek olsa uzun boylu mami gözli deseler bu kadar yazan olmaz yani neyse foruma hoşgeldiniz

deniz bende geliyorum nesrin hanım bende tanışmak istiyorum sizinle zaten bende tura geleceğim orda tanışırız artık

@Ertan ABA

Anday 17.30 dediyse de 16.30 gibi oradaydı yani Ertan Abisini bekletmek ona yakışmazdı:p bizzat ben şahidim ki Action için çocukcagız çıldırıyordu hemen onu kısa bir kaleiçi action parkur una soktum aslında fazla aksiyonlu değildi sadece geçiştirici niyetine :p O saatlerde karaoglanda kimsecikler yoktu tabi sıkıldı tabi :p neyse Güzel bir Action günüydü Ayrıca Bol hız sevenler ve araziye aç kurtlar gibi dalmayı sevenler bize katılabilirler :p pek cok kişiyle gezdim ama sizi yakalayabilene aşkolsun :p Tabi bi gün o da olucak :)!
Dikkat Aksiyoncu Çıkar Kafa Göz Yarar:D !! Yeah MAN!

@aligulcan

Antalya Orman bakanlıgında mı çalışıyorsun? :eek: Hayırdır kardeşim ne öyle. ne yani Ayılar var diye biz Action yapmayalım mı:D? Dazer imle kovarım o ayı bozuntusunu benim canımı sıkmasın o!:D

@geotech emre

Kendini tanıtma biçimi bana pek normal gelmedi. Burada tanışırken birbirimizin dış özelliklerimizi bilmemize gerek yok. Bir başkasının saçının, gözünün rengini biz ne yapalım. Boy, kilo neyse; bisiklet tavsiyesi için söylenebilir ama gerisi gereksiz bilgi ve yazılırken bir kasıt var izlenimi veriyor.

Hoşgeldiniz Ben Antalya dan FreeRider Alper! ne kadar da DJ olsak da FR'ye ilgim aşırıdır ;) Cumartesi görüşürüz _by..........

Nesrin Hanım foruma hoş geldiniz! Ben il saglıkta oturuyorum bilen bilir zaten:p siz de bilin istedim yani .. neyse Ya DEniz sen niye bir bilgiyi hep eksik bırakırsın :D he kardeşim neden?:p bu sefer de buluşma zamanını değil buluşma yerini belirtmemişssin :? ögrenebilirmiyiz lütfen acil cevap bekliyoruz?

:D OO Polemik var yahu? İsteyen istediği gibi kenidni tanıtır. kasıt ta olabilir forumdayönetici var uyarmak onun görevi siz sorgulayamzsınız sahsımca? Simdi bu sözler yeni bir polemik konusu olmasın lütfen.

Hosgeldiniz. İyi vakit gecirmeniz dileğiyle..
Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@mzkaraaslan

Polemik çıkacak bir konu değil, ortada sorgulamada yok zaten :) Nesrin Hanım'ın (??? :D ) kendine tanıtma şekli benim garibime gittiği için yazdım. Neticede herkes düşüncelerini yazmakta özgür. Gerçekten böyle bir şahıs varsa kendisinden özür dilerim. Ama olmama olasılığı bana daha yüksek geliyor :p

@Burak Meşe

Peki ya doğruysa ne olacak?

Hadi diyelim gerçekten işletiliyoruz, işte o zaman susmamız gerek. Girin başka konuya gitsin, eğer cevap yazıp alay ederseniz sonra da böyle polemikler başlamaya aday olursa o zaman işleten kişinin arkasına yaslanıp yazılanlara güldüğünü aklınıza getirebilirsiniz.

Yine de, kim ne yazarsa yazsın böyle çıkışlar yapmaya gerek yok bence. Cevapsız bırakmak en iyi cevap olur.

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
Geri