Scudo Sports

Antalya

Bence de güzel olur. Katılımcı arkadaşlar yanlarında gece görüşü için lamba ve reflektör takmaları rica olunur;) Akşamları kaç gibi olur ve buluşma yeri neresi?

Scudo
Bu pazar kampüste buluşalım her zamanki saatte.

Benim içimden doyran geçmişti.:D

Tur rotasını kısa ve serin tutarız.

Burda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Gelicek olan arkadaşlarda geliyorum diye belirtirlerse de iyi olur.

Malum evvelki hafta gelen olmamıştı.
Fikirlerinizi bekliyorum.

Su Antreman Turlarini Nasil Ayaliyorsunuz Sizi Tebrik Ediyorum Bizim Burda 1 Kisi Bulabilirsen Biisklet Suren Profosyonelce Sasirirsin Bir Ben Varim :d Ama Sizi Tebrik Ediyorum Arkadaslar...

Arkadasim Bunlar Icin Konu Acip Kalabalik Yapmassan Seviniriz Lutfen Io Konunun Icine Yazabilrisin Lutfen....biraz Saygi

bu pazar doğrana mı gıtcez gıdelım abi ben varım ama bu sefer gelcem :D:D

nevzat k. senbu konuyu gıoruntuluon sen kımsın kı bneım puanımı dusuruyon kımsın sen ya ...ukalaymıs:S

ceyhun canım benim atışmaları bırakın artık tamam adam bişey yazıyo pişman etmeyin konu açamaz diye bişey yok herkes istediği konuyu açabilir ama ilgili bölüme tabiki abdullah antreman ve gezi turları konu içlerinde takip edebilirsin

Turu cok kısa tutmak kaydıyla Doyran a tekrardan, sizlerle adım atmaktan büyük keyif duyarım. Teşekkürler Ertan Bey sizin sayenizde bu katılımlar artıyor;)
Buluşma yeri ve zamanı nedir = (Olbia Simitçi Kafe 08:30 mu?)

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
sen saygının ne anlama geldiği önce sözlükten sonrada benden öğrene bilirsin anladın mı Burada ne zaman nereye konu açacağıma sen karar veremezsin!

Geri