Scudo Sports

Antalya

@hash07

Saat 8:00 da karalioğlu parkında merdivenlerin yanında:D

Geç kalan beklenmez.

Hava sıcak olduğundan ve sezon başladığından istedğimiz yeri kaptırmamak lazım.;)

Scudo
foruma hoşgeldiniz en kısa zamanda tanışma dileği ile hoşçakalın iyi vakit geçirmenizi diliyorum

hoşgeldin murat abi (ben forumda en küçükleriyimde) aynı zamanda ben geotech emrenin kardeşiyim

Hoşgeldiniz..Bu forumdan çok keyif alıp çok şey öğreneceğinize inanıyorum..Kendinize iyi bakın..İyi forumlar,İyi pedallamalar..

• Beğen
Tepkiler: Murat1978
Birkaç yıl önce Antalya'ya geldim..Bir dergide çalışıyorum.46 yaşındayım.Evim ve işyerim çağlayan semtinde.Yaklaşık 1,5 yıldır bisiklet üstündeyim. Hayatımı kolaylaştıracak, kondisyon olacak derken, bisikletime bağlanmışım. :) Daha profesyonel bir bisiklet almak şart oldu. :) Bu süre içerisinde hafta sonları bana uygun organizasyonlara katılmak ve tanışmak isterim. Sevgiler herkese

Hoş geldiniz. Antalya'da bisiklet keyfini paylaşabileceğiniz pek çok insan bulacağınıza eminim. İyi pedallar.

@geotech emre

nası ılk sen getırdın ya:D sankı hıc bulunamıcakmıs bıseymıs gıbı anlatmıssın amerıkayı tekrar kesfetmek gıbı bısı olmus madem ılk sen getırdın bende bu bısıkletı satarım artık puhahaha bılıorum suan geotech ın olmadıgı ıcın kendını yeterınce kotu hıssedıosun ama takma kafana:p saka bı yana cogaldı mı okadar cok yaw... emre ben ankaradayım ıstedıgınız bısı olursa burdan alabılırım canlara soledım gercı. son cumle bıraz gereksız oldu ama yazmaya baslayınca uzayıp gıdıo ıste:)

sen duyduğum kadarıyla antalyada en iyi bisiklet kullanan arkadaş olmalısın Ya insan 4,500 ytl lik bisiklete kıyarmı yaaa.yarıştada 3,üncü olmuşsun herhalde bende girmeyi düşününüyorum bana antrenörlük yaparmısın çünkü çok kötüyüm bu şekilde girersem 5. falan olurum.

@abdulvın

valla antrenörlük yapmayı isterdim ama benim boş vaktim yok ben çalışıyorum çünkü bu bisikletçiliği işimi engellemicek şekilde hobby amacı şeklinde yapıyorum yarıştada 3. deil 13 geldim:D

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Geri