Scudo Sports

Antalya

Scudo
@abdulvın

canım benim öncelikle mesajına teşekkürü çaktım benle ilgilendiğin için ben bisikleti yarışlara girmek için zevk için ulaşım için topladım tamam oke harekette yapıyoz ama kim dedi sana antalya nın en iyi bisikletçisi diye anlamadım bizi baya ölümcül bi şekilde övmişler heralde ama yani bisikletin maddi değeri önemli deil kırılsa içim yanmaz neden ??* çünkü o zevki ben yaşıyorum o an yaşıyorum ve başkalarınada yaşatıyorum bisiklet 4 milyar olmuş şıuy olmuş bu olmuş bunlar hikaye bisikletime güveniyorum ve yapıyorum

bi başka mesajında bisikletçi denize girermi demişsin bisikletçi başka bi yaratık deil sonuçta bizlerde insanız tamam bazı yerlere bisikletler giremio ama denize girebiliyoz bunu da fazla abartma bide sana uzun yol antreman yapcak prof bisikletçi lazımmış senin önüne bi bisikletçi dizerim bunlar insanmı dersin kendinden şüpelenir bisiklete binmeye tövbe edersin uzun yola gel bizimle yolda gel bizimle şöyle 70 80 km uzun bi yokuş tırman görelim bakalım seni uzun yokuşlu yollarda
.
geotech expert toplamışsın bakımını geotech 7/24 te yaptırabilirsin;) yani bi bisikletide bi fren ayarı için bi lastik yaması yada bi gövdeyi silmek içinde bisikletçiye götürüyosanız yuh artık geotech i antalyaya getiren ilk kişiyim ben sağlamlığını test ettik sonra aldı herkes
.
.
bu foruma ilk giren önce kuralları okur sonra kendisini tanıtır kim olduğu anlaşılır sonra duruma göre dertlerini arızalarını ilgili konuda anlatır burası sanal ortam yada arkadaşlık sitesi deil burda herkes birbirini tanır senide tanımak isterim bana emre bey diye konuşabilecek yaştamısın

şevki abi o mesajı ne zaman yazdığımı tam olarak hatırlamıyom ama bi konudan dolayı demişimdir mutlaka onu yani seni unutmadık sen bizim shimano yol yardımı 7/24 ümüzsün

ertan biyolajik bilgilendirmen için teşekkür ederiz kaç yılda büyüyo bu ormanlar acaba ha yeri gelmişken paylaşmak istiyorum hiç duydunuzmu dağlar 100 sendede 1 cm büyürmüş ama tabiki rüzgarlardan heyelandan dolayı bu sistem daha da küçülmesine sebep oluyomuş yani ormanlar yok oluyo

Merhaba,

Ben yeni geldim,
Isim Murat, yas 29, Belcikadan geldim, ve sizlerden simdidem tesekur ediyorum yardimlariniz icin

antalya/manavgat'dan katiliyorum

@Murat1978

Hoş geldiniz.

Antalyaya uğrarsanız Antalya kafilesiyle tanışmış olursunuz.

Beraber grupla dolaşırız.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
hosbulduk felis911.

insallah Ertan ABA ....
ben sizi yakalamam icin daha cok cok antrenman yapmam lazim...

ilk once bisikletimi aliyim :)

@Murat1978

Estağfurullah.:eek:

Antreman zamanı antreman gezi zamanı gezi yaparız.Zaten toplu olarak genelde gezi yapıyoruz.

Antremanı tek başımıza yada daha küçük2-3 lü gruplar halinde yapıyoruz.

Her pazar tur yapıyoruz.

Sizi de aramızda görmek isteriz.

@Murat1978

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ;) keyifli geziler ve dostluklar diliyorum saygılar

alahim hemen bisiklet almak istiyorum :)
sizinle insallah bir gun geziye cikariz ...

İnşallah biz de sizinle geziler yapmak , mangal ateşinde sucuk pişirmek istiyoruz da aramızdaki mesefaler çok diyorum (siz Manavgatta biz Merkez de:))

Geri