Scudo Sports

Antalya

Scudo
@zeplin.ates

neyse zeplin abla kısmet artık zaten pekte güzel olmadı sıcaktan şu sıcaklar bi geçse daha güzel gziler olcak ta kısmet artık

• Beğen
Tepkiler: ateze
Abi evde net yok bu yüzden daha yeni bakabildim mesajına kusura bakma.

Beyaz fox sana bi türlü rahat vermedi.

Neyse canın sağolsun.

Bu pazara gideriz bi yerlere

@Ontario

Evet nasip olmadı.:mad:

Yeniyi kullanıcaz yani:D

Dün akşam çıktım iyi gidiyor kerata:D

Pzar günü artık bişey olmaz.aynı rotayı bu sefer uygularız.

Görüşmek üzere.

Bu pazar seleklerde buluşacağız.Buluşma saati 7.40 çıkış saati 8:00

Ayrıca gruba uyacak kişilerin gelmesi rica olunur.
Tek başıma zaten akşamları tempolu gidiyorum yetiyor ama bu grup gezisi.

Ayrı önden basıp gitmek isteyenler gelmesin çünkü bende gitmesini biliyorum ama arkada kalan arkadaşlara büyük ayıp yapılmış olunuyor.

Grubu bozmadan gelicem diyenler gelsin.
Pazar günü Altınyaka yolundan 20 km lik bir tırmanış daha sonra gökdereye iniş ve su göleti kenarında akşamlnıcaktır...

Pazar günü görüşmek üzere.

Yanlış anlaşılma olmasın.

Ben yanlış anladım da ondan yazıyorum.

Ertan akşamlanıcak yazmış. Yani akşama kadar gezilecek demek istemiş.:D

Ben çadırlı falan zanetimde ondan söyledim .

:D

Bu arada ben geliyorum

@Ontario

Gittiğimiz yerde akşama kadar kalıcaz demek istedim.:)

Görüşmek üere.

İşin ucunda Action var:cool: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

İnşallah olur diyorum.Bende katılmak isterim.Antalya için sonuna kadar arkadaşlarla beraber koşarız.Sİzede yaptıklarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Artık sizide takım kaptanı haparız.(YAKIŞIR)

Ertan bey umarım güzel bir pazar turu olucak:). Gelicek arkadaslardan benim de bir ricam olucak eger fotograf makinelerinizi de getirirseniz doga harikası güzel çamlık alanları güzel bisikletlerle süslemişken; forumda diger pedaldostlarımızın duygularına telafi olacagından paylaşmak istiyorum:eek:
Hoşcakalın

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
herkese selam, bisikletim tamamlandı ve artık binebiliyorum. dün de gökdere yolunu inceliyordum, iyi tesadüf oldu. aranıza beni de alırsanız ben de geliyorum pazar günü. görüşmek üzere

bende yeni bisklet sürmeye başladım hep sabahları sürüyorum isterseniz msni mi ekleyin yalnız yaşım azcık küçük :d 15

arkadaşlar antalyada bulunanlar için sölüyorum lütfen varsa birileri çıksın gezlim neresi olursa sürelim azcık eskitelim tekerleri yaş bence önemli değil yaşım 15 olunca :eek: tek başına gezmekten çok sıkıldım

Cok onemli bir egitim, Ozellikle bisiklet suruculerine saygi gosterilmeyen bir ulkede yasadigimiz icin, bu egitim herkese gerekli olmasina ragmen, gerekliligi bisiklet suruculeri icin daha fazladir.

Ankarali arkadaslara hayirli olsun. Umarim katilim planlananin ustunde olur.

Geri