Scudo Sports

Antalya

@freeRide07

Klüp benim değil. :)

Hem sonra slogan değişmek gerekli olur.

Mesela:

Semih eskiden freeride yapardı şimdi Downhill, Hüdaverdi çarşıda turlardı şimdi maratonda.

Kabulmü?

Scudo
@geotech emre

Alanya'da bir çay bahçesinin yanından geçiyormuşsunuz. Ben orada olacağım. Belki elimde bir bardak çay ile bisikletime atlayıp peşinize takılacağım.

abi hepimiz bu klübe üye olabiliyomuyuz valla güzel bişey olcak gibi hepimize hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: ismail_07
Şevki abi bu konuyu tüm eğrileri ve doğrularıyla Cumartesi günü saat 20:00 de kampusde konusalım mı? Hem küresel ısınmaya karşı tepkimizi de dile getirmiş oluruz? hem de Kampus de çayımızı yudumlarız :)

• Beğen
@geotech emre

Emre herkezin üye olmasında bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu tür konulara girmedik henüz.

Ama Yarışcı olanlar, ki haberi olmadan emeği geçenlerden biride sensin, elbetteki bu takımın içinde yer alacaklar.

Biz yetenekli gençler için bir oluşum istedik. Yoksa bu saatden sonra ne Gökhandan köy nede benden kasaba olur.

Takım kurulduğunda beklentiler karşılıklı olacak. Başarı isteyecekler.

Al gülüm, ver gülüm.

• Beğen
gelişmeleri takip etmeye çalışacağım

yardım edeyim diyecem ama burdan biraz zor olsa gerek :)

güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah güzel olur ;)

Ooo bizim mahallenın beledıyesı hemen katılalım :)
Zaten bu MTBcılerın cogu bızım mahallenın cocukları, Şevki Abi haberlerını beklıyorum, Gökhan'a da selamlarımı iletirsen sevınırım.

abi orda su falan veriolar bize teknik destek yaparsanız orda valla süper olur b u işi bi konuşalım
:D orda boşa çay içip oturmayın abi teknik destek istiyoruz:D :D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
benim nasıl ne gibi bi desteğim oldu merak ettim şimdi valla cok sevindirici güzel bi haber bu ya
benimde bu konuda haberim olmadan bile desteğim oldusa ne mutlu bize

Güzel bi gelişme. Antalyanın ilk resmi mtb klübü olucak sanırım.

Bende katılımda bulunmak isterim.

Bu girişimde bulunan herkeze de teşekür ederim

Çok güzel bir haber bu bende katılmak isterim şevki abi ve gökhan abi teşekkurler ugrastıgınız ıcın:)

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
Aga nerlerdesin sen ya gitiğin yerde hiçmi internet yok arada bi bak foruma

Ne zaman geliyosun bide ?? :D

umarım gökhan çiğdemde antrönör olur gayet bilgili başarılı sporcu yani süper olur hayırlsı bakalım

inşallah abi onun gibi deneyimli ve bilgili birine ihtiyacımız var ve iyi ki Antalya da şansımıza böyle bir abimiz var ki bize önderlik ediyor :) tabi Şevki usta ya da minnettarız :)

alper bole bı konuyu foruma tasıman gercekten cok guzel, ısım olmazsa bende gelıcem kuresl ısınmayalım artık:)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@geotech emre

Teknik servis benim için uygundur. Alet edevat getirip seyyar bir ortam yaratabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@canyon

Gökhan Çiğdem gibi değerli bir insanın Antrenör olması hem klüp için hemde Antalyalı MTB ciler için çok büyük faydaları beraberinde getirir.

Hem Ferdi, hem klüpde, hemde Milli Takımda deneyimler edinmiş. MTB yi ve MTB sporunu gayet iyi bilen bir arkadaş.

Temennimiz böyle olması.

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Geri