Scudo Sports

Antalya

inşallah bizde önümüzdeki seneye yarışa gireriz antalya'lı olarak. ii bi sonuçla temsil etmiş oluruz antalya'yı

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Scudo
inşallah bende düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
29 Mart 2008, saat 20.00'da, tüm dünya ile birlikte sadece bir saat ışıklarınızı söndürün, iklim değişikliği üzerindeki etkinizi gösterin!

:rolleyes: Evet , arkadaslar yanlış duymadınız. :eek: Bize giderek yaklaşan tehlikenin hala farkında değiliz, lütfen uyarılara kulak verelim ve daha çevreci olmaya özen gösterelim

Herkesi 29 Mart saat 20.00 da Akdeniz Üniversitesi kampusu önünde bu anlamlı eylem için pedal çevirmeye davet ediyorum.. Hepimizin birer bisiklet sevdalısı olarak zaten Dünyamıza daha en başından saygı göstermeye çalıştıgımızı biliyorum ve bu anlamlı günde beni ve bu düşüncede olanları yalnız bırakmıyacagınıza emin olaraktan Kampüs önünde buluşmaya davet ediyorum.

http://img381.imageshack.us/img381/8112/kreselsnmafy2.jpg

SAYGILARIMLA, BMX_rider07

Antalya'da olsam kesın gelırdım ama babama haber vereyım o gelir mutlaka.

Her şey için teşekkür ederim Şevki Abi.Sizlerin sayesinde.İnşallah önümüzdeki yarışlarda sizlerinde desteğiyle daha güzel dereceler yapmak istiyorum.Bu sefer olmadı bazı aksiliklerden dolayı.

Bu hafta bir planımız yok.Plan yapan arkadaşlar olursa katılabiliriz.yarış sonrası yorgunluk ve sakatlıklar nedeniyle hafif tempo yapabiliriz.Bu hafta performans-Antrenman yoook.

Ben bu hafta sonu balığa çıkacağım. Gelin biraz kafa dinlersiniz.

@mstfa_gny

ya kusura bakma seni tanıyomuyum çıkaramadım:D

@'[XC-DeniZ

Biz ne yaptıkki. Gönlümden neler geçiyor ama imkanlar yok. Sizler pırlanta gibi gençlersiniz. Daha iyi sonuçlarınıza hep beraber sevineceğiz. Bakalım bir çaba içine girmeye çalışıyoruz Gökhanla beraber. Belki bir sonuç alabiliriz.

Ama......

Lütfen benimle gezerken tempo limiti 25 olsunki ben sizi geçebileyıim. Bayır aşağı 40 da olabilir, rampada seleborusuna yapışırım beraber gideriz.

Ha birde bol bol çay molası. Yakında sitemde molalardan görüntüler fotoğraflarını yayınlıyacağım. Belki hoşunuza gider yarısşlardan vaz geçip benimle takılırsınız.:)

Zeki Alper merhaba,

güzel bir etkinlik. Gelme sözü vermeyim. Saat 20.00 olması biraz zorlaştırıyor işi.

Tertipleyenler kimler?

• Beğen
@Lobo

Dünyamızın içinde bulundugu duruma seyirci kalamazdım; benim de aklıma böyle bir fikir geldi, yani şuan herkesin fikirlerine açık bir konu oldugunu belirtmek isterim
saat, yer ve zaman faktorlerini tartışabiliriz fakat basında yeralan haberlerde saatlerin 20:00 i gösterdigi vakitte Dünya çapında ortak bir eylem yapılmasından dolayı 20:00 yi uygun buldum :)
Bulusma yeri konusunda tartışmaya da açıktır

Abi sence saat kaça alınabilir? ve de tertipleyenler olarak isim veremiyorum çünkü bu etkinlige katılan herkes tertiplemiş sayılır

@BMX_rider07

Niyetim var, iyi bir alternatif hareket olur.

• Beğen
gözüm bisikletin üstünde olucak aynı olay 2 ay önce benim başıma geldi allaha şükür bulduk ama diğerlerinden haber yok inşallah hepsi bulunur
..........

@freeRide07

Çok üzüldüm. :)

Eminim biriniciliği hak etmişsindir.

@HER

Her zaman Lara tarafına gidiyorduk ama Konyaaltı da olabilir. Bildiğiniz bir yer varsa orayada gidebiliriz.

Geri