Scudo Sports

Antalya

Scudo
@Hakan Yazman

Sayılar Gerçekten maraton olduğunu gösteriyolar.

Çok çarpıcı sayılar.

Bende etrafa baktım Hakan yazmanla tanışabilirim belki diye ama göremedim sizi.

Bidahaki yarışa artık .

İyi akşamlar

@Ercan Bayram

Ama senin Giant olduğu gibi duruyor. (Şimdilik)
Arka teker patlak ama olsun ben ara sıra hava basıyorum.

Kendine iyi bak Ercan.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@BMX_rider07

Senin orada olma ihtimalini kimse çalmadı.

O Gün Manavgat kapılarını harzamanki gibi herkeze açmıştı.

Gel diyen olmamış olabilir. Ama kimse gelme demedi.

Hem senden bir ricam var Alper. Lütfen şu Avatarını bir düzenle. (Forum yönetimi kusura bakmasın ama) son derece zevksiz seçilmiş ve hiç bir şekilde seni yansıtmıyor.

@Ontario

en son atak yapıp elitleri geçtiydim ama erken davranmışım 30 metre kala adamlar resmen süpürdü beni yaw ne güç anlamadım:D :D :D

@Lobo

Galiba babam dan izin alamamam dan dolayı olsa gerek :boese157: sizi aradım gelemiyecegimi belirtmek istedim ama telefonunuzu acmadınız Şevki bey ben de evde telefonunuzu bırakma ihtimalinden dolayı :eek: tekrar sizi aramak durumunda hissetmedim olay bundan ibaret

@Ontario

Sağolun, sağolsunlar parkurda da çok destek oldu arkadaşlar tezahurat yaparak, finişten sonra ödül seromonisinin sonlarına kadar ordaydım bir çok arkadaşla tanıştık, ama çok kalabalıktı görememişsiniz sanırım, onun dışında istanbula dönmedim, ay başından beri Alanya da kalıyorum ve tahminen en az 2 hafta daha sezon hazırlık antrenmanı için burada olacağım (ozamana kadar herhalde anca ısınır istanbulda havalar :) ), yakında olan, yolu düşen bisikletçi kardeşlerimi tanışmak, kaynaşmak için beklerim...

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
paylaşım için teşekkürler. resimlere nerden ulaşabiliriz acaba?

Deniz , Emre, Can ve Ömer i gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ederiz :)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Geri