Scudo Sports

Antalya

Scudo
Herşey hazır şevki abi artık sizden haber bekliyorum. Güzel bir tur olması dilegimle :)

Çok üzüldüm:( umarım en kısa zamanda bulunur. Sıradışı bir bisiklet, dikkatli gözler çabuk farkedecektir. inşallah bulunur dileğiyle. ii günler.:mad:

abi geçmiş olsun arkadaşlara haber salıyorum gözümüz bisikletin üstünde olacak

ewt arkadaşlar yarışı bitirdik evimize geri döndük zor bi yarıştı 78 km dediler ama bizim saatlerimiz 85 km yi gösterdi zorlu engellerle dolu bir parkur toplam 4 saatte bitirmişiz bu 4 saatte sadece 1 kere durdum oda ayağıma kramplar girdi ondan durdum heralde 10 a girdik yarın sonuçlar açıklanır birde kardeşlerime abi nasiatı kendinize güvenmekle bu yarış koşulmaz 30. km de su verilio canımız çıktı gaza gelip maratona girmeye kalkmayın sakın alanya kale yarışına girin orda hevesinizi alın diyorum ama sakın yanlış anlamayın iyiliğiniz için söylüyorum bunları

Emre seni ben akşam yatarken görürürüm :D:D demek ki baya baya zorlu bir yarış olmus ve ilk 10 a girebilme ihtimaline sevindim :) Antalya ya hoş geldin emrecim

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Tamam abi görünce sana haber veririm

yarış gerçekten çok zormuymuş abmin anlattığına ve bisikletin haline göre :D ama inşallah buradan olan katılımcılarımız ilk ona girebilmişlerdir:dua: vede onlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum:04:

• Beğen
Tepkiler: BiKe TeAM ve Lobo
@geotech emre

Emre merhaba,

tebrikler. Zorlu bir yarış olduğunu elit grubundaki yabancılarda söylediler.
umarım ileride daha iyi başarılara imza atarsınız.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Merve ve Ateze merhaba,

inanın bir çok finiş gördüm ve fotoğrafladım. Erol bazıları foruma koymuş. Ama Elit bayanlar 1 ve 2 cilerinin finişi gibi hiç birisi olmadı.

Bir insan son ana kadar bu kadar çekişme ve müthiş bir sürat ortaya koyar.

Görülmeye değer en önemli finişdi.

Evet gerçekten de cok çekişmeli bir yarış olmus anlatılanlara göre keşke orada olabilme ihtimalimi birileri çalmasaydı :(...!

İnanılmaz zordu maraton ve inanılmaz acı çektim vücudumun muhtelif bölgelerine yarıştığım 4 saat 40 dakika zaman içersinde milyonlarca kez kramp girdi :) 177 ortalama nabız, 196 maksimum nabız, yakılan 4250 kilokalori, 3-4 litre sıvı tüketimi, 5 adet enerji jeli, 1 adet nature valley barı, finişe geldiğine inanamama yarışta, deryar, peleton, çeşitli arkadaşlarla yarenlik etme, geçen seneye göre zamanımı 1 saat kadar kısaltmışım anacıım :D bize bu mutluluğu yaşatan yetkililere çok teşekkürler...

@Hakan Yazman

Hakan merhaba,

senin finişten geçip soluklandığın an hala gözlerimin önünde. Tebrikler.

Seneye daha iyi derece elde etmeni dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
önce selesi gitmişti şimdi de kendisi gitmiş :(

umarım en kısa zamanda bulunur herkese selamlar ...

Geri