Scudo Sports

Antalya

Scudo
@ateze

Merhaba,

bende gidecek gibiyim. Eşimde gelmek istiyor. Şimdilik Erol, Kamil, Bahriye ve ben niyetliyiz. Ama cumartesi günü hava durumuna göre belli olacak.

Bizde bisikletlerimizle biraz Manavgat'da turlamak isteriz. :)

Ben feci hastayım, ıyılesebılırsem gelecegım ama bısıkletımle gelemem malesef, sadece ızleyıcı olarak gelmeyı dusunuyorum, aslında esınızle ve sızınle tekrar gorusmek hıc fena olmazdı, ben gelemesem de sız oradan Bozkır'a (benım ıkamet ettıgım ılce) gecın mısafırım olun :)

selam herkese bizde can deniz ömer ve ben cumartesiden bisikletlerle çıkıp yarış numaralarımızı almaya gitcez kısmetsede pazar saat 11 de start alıcaz tüm antalyalı halkımızı yarış startında görmek bize mutluluk ve güç getirecektir abi konuyu açtığın içinde teşekkür ederim

Selamlar,
Adim Ahmet İstanbulda calıstıgım firmanın Antalya bolge sorumlusuyum.Yani yeni antalyali oldum.Caglayan mah lara tarafında oturuyorum.Daha öncede foruma yazmistim.Ama bisikletim olmadiği için faliyetlere katılamadım.En sonunda zaman bulup istanbul'dan aldim.Umarim Sizlerle yakin zamanda görüşürüz (benahmetim@hotmail.com)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@geotech emre

Kayıtlara geç kalmışım, kusura bakmayın. Maalesef seyirci kalacağım. Neyse bir dahaki sefere grup koruması olarak aranızdayım. :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Arkadaşlar merhaba,

bir arkadaşımızın bisikleti çalınmıştır. Fotoğrafı aşağıda bulunmaktadır.

orijinal fotoğraf elimizde olmadığından CANFOX sayfasından fotoğrafı temin ettik.

Görenlerin bana lütfen haber vermelerini rica ederim.

NOT: Sele daha evvelden sele borusu ile birlikte çalındığı için fotoğraftaki sele değildir.

http://www.canfox.de/001-mountainbike-fs/PROTEAM-FS-XTR-schwarz/fotos/001.jpg

çok çok geçmiş olsun. gözüm etrafta olucak.
şevki abi hazır yazmışken sorayım dedim bu cumartesi gene bizim tayfa yanına gelcezde açıksın değimi?

Bu hainleri Antalya da istemiyoruz gözüm Onların üzerinde ve bisikletiniz inş en kısa zamanda bulunur ;)

Abi ben de grup bugunku muabbetimizin ardında grup için bir faydam bulunsun diye seyyar köfteci sucukcu tamirci ne ararsan yapabilirim manavgatta yeterki arkadaslarım su yarısı kazansınlar :)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda bulunur. Sıradışı bir bisiklet, dikkatli gözler çabuk farkedecektir.

Tmm şevki abi gördüğüm anda haber verecem.Evet atanında dedıgı gıbı cumartesı (bu gün) yanına gelmeyı dusunuyoruz.Haberın olsun herkeze iyi forumlar:)

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
Geri