Scudo Sports

Antalya

Scudo
abi gelirizde azcık bi bilgi versen nasıl ypaıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz şehir içimi takılıyorsunuz ilkdefa gelecek arkadaşlara ( benim gibi) fikir olsun :D

• Beğen
Tepkiler: Trek_25
arkadaşlar zaten mekanda buluşulur ortak bi karar alınır sanırım sonra karara göre yola çıkılır yanlışmıyım deniz

• Beğen
Bence de güzel olur akşam gezmelerini özlemişim ama katılım sıkıntısı çekebiliriz..
Güzel fikir ;)...

• Beğen
İyi fikir,en azndan hergün birini kacirirsan diğerine gidilebilir anlaştik ben varim.

Trek_25

@endurolife

Volkan Hoşgeldin,

Bir topluluk içine giremedik lafina bende katılıyorum.Çünkü henüz bende katilamadim:) Cok eglenceli olcagını şimdiden tahmin edebiliyorum havalar isindi.

Trek_25

Bu pazar meşe ormanı yapalım millet ne dersiniz?

Her hafta ormanda geçsin.

Ağaç sayalım

Evet hem de cok güzel olur ;) Barış için pedallayalım !!

Selam arkadaşlar,

Ben de Antalya'da ikamet etmekteyim.Kullanmakta oldugum eski bir bisikletim var.Yeni aksesuarlar eklemek ve mevcut aksesuarlarında oynama yapmak istiyorum.Bildiğiniz bir yer varsa paylaşımınız için teşekkür ederim şimdiden...

hoşçakalın...

Akşam SİMİTÇİ KAFEDE buluşucaz.Orda ortak noktalar belirleyecez.Eğer gurup performans isterse performans yaparız yarış için iyi olur,çoğunluk grup gezelim derse lara tarafı yada liman tarafı hatta duacı köyü taraflarıda olabilir.Eğer yarışa girecek arkadaşlar (bende dahil)biz antrenman yapalım derlerse aksu tarafına tempolu tur yaparız.BEKLERİM.

• Beğen
merhaba ben can .Merak ettimde bu çocuklar forumda ne yapıyormuş bir bakayım dedim.Artık gezilerden sonrada aranızdayım.Ona göre.Birde güzel bir resim bulayımda.daha acemiyiz öğrenecez.

Hoşgeldin can aramıza katıldıgına forumca sevindik :)

gece 23:00 dan sonra yapsak super olur:D:D 2. ogretım olunca hersey bırbırıne gırıyo:S:S sımdıden ıyı gezıler katılan herkese:)

• Beğen
@Ertan ABA

Erolla 2 miz gidicez galiba.

Başka gelen yok mu?

Her zamanki gibi pişman olucam diyen çok olucak gibi geliyor.

Hakaten ya gelecek olanlar haber versin.

Meşe ormanına gidelim diyoruz. Mangal falanda yakarız.

Ormanın içinde güzel bi haftasonu geçiririz.

Bu sefer seleklerin karşısındaki parkta buluşuyoruz sebep kampüs ters rotada egsoz altındaki yoldan değilde;dokuma tarafından kapalı yoldan gideriz.

Saat aynı 8:00-8:30 buluşma.9:00 çıkış

Görüşmek üzere.

Geri