Scudo Sports

Antalya

@freeRide07

Sn Moderatörler bir sinirle yazılmış mesaja bir çok yorum oldu hata benim öfkeyle kalkan zararla oturur beni tanıyanlar msn den yada özel mesaj atarak sordu örnek:Emre oda birsinirle yorum yapmış kimse kavga ettik sanmasın bunu bahane eden bazı çıkarcılar konuya provakatörlük yapmakta üstte belirtildiği gibi üyeliğimin iptal edilmesini vede oartalığın bir kaç lafını bilmeze bırakılmasını sizlerden rica ederim insanların yüzüne birşeyler söylmeye cesareti olamayan bazı şahısalar burada yazarak dile getiriyor hata bende 32 yaşında bir adam olarak 18 / 19 / yaşındaki hayatı bilmeyen zorluğu bilmeyen kendi başına bişey yapamayan bir takım kişlere iyi niyetle yaklaşmam ve muhattap olamam ben hiç birine kızgın değilim cahilliklerine veriyorum üyeliğimin iptal edilmesini tekrar saygılarımla rica ediyorum .:boese157:

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Scudo
ısıracak kopek havlamaz....bız o toplantı olayalrını sızden ıyı bılıoruz allaha sukur...senın tanıdıgın adam kadar bıde tanımadıgın ıns. var...ben gıtsem benı aralarına alırlar ama senı zor....bız cekırdekten geldık damdan dusmeyle deıll...miilletın pesınde kuyrukla olmuo bu ısler bızle muhattab olmayan zamanında olmazdı..SAYGILAR:sigaraici

Beyler atışmanıza gerekyok.

Zaten katılım olmadığı için tur iptal oldu.
Herkese iyi akşamlar.
isteyen istediği yere gidebilir.

Yarın karaoglana dogru belki kum ormanı yapıcagım yanlız olmasın diye foruma yazdı ilgilenen lerle irtibata geçelim ;)

bende geziye gidemicem diye üzülüyodum zaten. iptal olması iyi olmuŞ.:D
Ayrıca bana söylemek düşmez ama;düşmediği için söylemicem zaten:D:D

İptal mi olmuş ? gerçekten cok umutluyduk hani herkes gelip oraya toplaşcaktı hani çakırlara gidilecekti... herkes AKUBIT in farkını görecekti hani?:D

Katılım oldu mu cok merak ediyorum ? neden iptal edildiyse birileri açıklarsa sevinirim... çünkü akşama forumda fotoları bekliyorduk bir hayal kırıklıgı daha:(..

@BMX_rider07

Ortalığı karıştırmadan önce bi düşün akubitin mi gezisi iptal olmuş yoksa bizim her haftasonu yaptımız gezimi ???????

kum ormanına gidiyoruz.
Yarım saat sonra buluşuyoruz.

Gelmek isteyenler cepten ulaşabilir.

Beyler saat kaçta buluşucaz?
msnden hepiniz çıktınız yazdım cevap vermediniz.

@geotech emre

ortada büyük bir yanlış anlaşılma var

neyse ben büyüklerin işine karışmıyım

Bu gün mükemmel bir gündü.

Fotoları yarın akşama doğru yüklerim. :rolleyes:

Bol actionlu ,taklalı bir gündü:cool: :Skull-175

Haftaya görüşmek üzere. :cool:

Selamlar Endurolife Bey, hosgeldınız foruma, ben de bır ara sızın sıteye uyeydım hanı hatırlamıssınızdır belkı, bısıkletle ılgılenmenız cok hos gezılerde gorusmek uzere...

Antalyalılarr gittikçi çoğalıyor
çoğaldıkça turlar daha da güzel olacak eminim

(mayısta) dönüşümde görüşmek dileğiyle

J.Çvş. Ercan :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
ertan yine yaptınız ekşını bizde feslikan yaylasına gittik kartopu oynamaya abi süperdi neyse fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz

@Ertan ABA

Hala yorgunum ve heryerim ağrıyo sanki dayak yemiş gibiyim :D

Yinede çok güzel bi gün daha geçti ayrıca

Kum ormanında 2 güzel yer daha keşfetik

Tek eksik çamur yoktu :D

Herkese içten karşılamalarından dolayı çok teşekkür ederim.Serdar abi Teberrus :) yine karşılaştık iki teker sevdasına Ateze sana burdanda merhaba Extremeunction Emre kardeşim ben sandığın Volkan değilim en kısa zamanda tanışmak ümidi ile Zeki abi Herşey için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
Her gün saat 19:30'da akşam turlarına başlıyoruz.Havalarda ısındı artık kimse bahan etmesin.İsteyen Yarışlar için Antrenman yapsın isteyen gezsin.İsteyen herkez ama herkez gelebilir.Ünüversitedeki gibi değil.(şaka şaka)::D Her akşam yeterli çoğunluk sağlandığı taktirde Akdeniz Ünüversitesi-SİMİTÇİ KAFE'de buluşalım.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Trek_25
ben derslerden fırsat buldukça gelirim. başlatma fikri güzel olmuş. inşallah belirli bir topluluk sağlanır.

• Beğen
Tepkiler: Trek_25
Geri