ewt ertan abi yanı sımdı bu pazar lara beach yapcaz bu sefer yanımda yedek getırcemde o yuzden gacan sefer o halımle sıtenın ıcıne gıremedım hea hatırlamış ken saklıkentde 120cm kar olmus tan actıonluk hea ertan abinin car ıylar cıkarız
ark. yarın yane cumartesı gunu sabah kepez mesekapısına gıdıoruz...boll actıonlu ve boll dh lı olacak gelmek ısteyenlerı sabah saat 10 da mesenın onunde beklıoruzz...gelecek ark buraya yazarlarsa ona gore toplanacaz!!..:sigaraici
Keşke keşke keşkeeeeeeeeee gelmek isterdim ama o vakitte başka bir yerde olmalıyım bu seferlik şehir içinde takılıcam.. biraz yakın olsa keşke mesela hali hazırda bir parkur umuz herkezi 5m e bekleriz 5m e gelen varsa cepten haber versin msn de olmayacagım daaa
ertan inşallah son haftan deildir bu hafta biz feslikana kara tırmancaz çivili lastiklerimizi hazırladık baya bi hazırlık yaptık neyse sizede iyi turlar pazar aksamüstü karaolana gelirseniz belki bizde geliriz dönüşte orada buluşabiliriz
birazda kafamı dağıtmak istiyorum bi asker daha gönderdim dün akşam orduya 1 asker daha kazandırdık ne mutlu türküm diyene allah herkese bütün gençlere bu askerlik duygusunu en iyi en güçlü en sağlıklı bi şekilde yaşatmasını diliyorum iyiki askerlerimiz var vede yatağımızda onlar sayesinde rahat uyuyabiliyoruz