Scudo Sports

Antalya

Fotoğrafları görünce ankarayı anımsadım .

Orda da senede bi kaç defa kar yağar okular tatil olurdu senede 2 kerede olsa büyük bi zevki bizim için

Sabah kalkıpta okulun tatil oldunu duyunca hemen en büyüğünden bi naylon bulup en yakın rampadan kaymaya giderik

Tabi bisiklette de binerdik az düşmedimim çocukken

Scudo
Ah ANKARA Ah varmı Başkent gibisi gerçi burasıda başkent Turizm başkenti:) erolcum negüzel anlatmışın çocukluğuma götürdün beni teşkkürler.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
walla ben kar yaydıyında arabanın ıcındeydım ama her tarıfım ben beyaz olmuşdu ıcımden dıyordum kı bu hafada bır bısıklet suruluur varya tan actıon havası dedım ıcımden ama nerde dusen karlar dırek erıyor yapcak bısı yok dedım ve yola devam herkeze yakşamlar

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
@ateze

Ben ne kotu bır laf etmısım ya, olur mu oyle sey cok sevıyorum karı, ıkı gun daha okulu tatıl ettıler, cok sevıyorum gercekten bırden kanım ısındı kerataya :)

Ankara mesajlarına ıstınaden ben de yazayım bır sey, kar en cok o kente yakısıyor bence, hele kar yagarken Yüksel'de dolanmak, Kuğulu'da gezmek, tarıfı ımkansız bır seydır.

@canyon

Mutlu, Merve çekmiş fotoları, yukleme konusunda yardım etmemı ıstedı o kadar :) bu arada ben de mahallemı gormus oldum hehe.

@hash07

Sen Team kullanacaksın ama Mert senden evvel Experte binecek. Yarın bir aksilik olmazsa yeni bisiklet hazır olacak.

Fotoğrafları adım adım çekip foruma koyayım bari.

@Lobo

Doğrudur abi fakat mert aktaracak bike ı ben yeniden toplıyorum aradakı fark bu o yüzden uzun suruyor benım toplama işi:):D

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@hash07

Sen daha Ön fren sorununu halledeceksin. Magura hidrolik V-Break ön. Disk Arka. İnan bitince çok enteresan olacak.

Ama gel sen şu maşa işini bir daha gözden geçir. O maşayı başka bir şekilde değerlendirebilirsin.

• Beğen
@Lobo

İnan bittiginde cok degısık bır sey ortaya cıkıcak ama sen ne düşünüyorsun peki maşa için veya senın fıkrın var mı abi:D :D

• Beğen
mıllet hafta sonu free takılmak ısteyenler.tura gıdıpte ne yapacam dıyenler,hayatı adrenalınla yasamak ısteyenler,hareket ogrenmek ısteyenler,mtb,yol,freeride hakkında bılgı almak ısteyenler,yok ben duymadım,yok ben gormedım demeyın pazar gunu merkezdeyız herkesı beklerız ona gore:sigaraici o ole deeeell dıyenler

@atahan07

bu arada bayındırın delikanlısıyım demişsin dikkatini çekerim canım bu mahallede 18 senedir yaşıyorum siz daha yoktunuz bile mahallenin bıçkın delikanlısı benim :boese157: biz bu mahalleye geldiğimizde sizin evin olduğu yerler orman idi yeşillik idi arkadaki çevre yolundaki geçen kamyonları sayardım balkondan ama tabi şimdi heryer bina oldu önümüzdeki yolu bile göremioz:D :(

• Beğen
Tepkiler: geotech merve
ben hatırlamıyorum ama olsuun bu arada zeplin abla yanlış anlamada fotoları beeeeeeen çeeeeeeeeekkkkkkkktttttttttiiiiiiiimmmmmmmm

Geri