Scudo Sports

Antalya

bende antalyalıyım merkezden dedem chp de tanınmış kişilerden sözü geçiyor dedeme konuyu anlatayım yaptıralım ama zamanında imza toplayıp yaptırmıştık antalyadaki atatürk parkında bitane rampa var imza toplayıp yaptırtmıştık

Scudo
arkadaşlar bende yeni başladım bisiklet sürmeye ve çok kaaliteli bir ithal khe bisikletim var her hafta sonu saat 1 ile 5 arası karaoğlan parkında oluyorum orada birkaç tanıdığım var çalışıyorum yapmaya çalışıyorum biara toplanalım tanışalım zaten karaoğlan parkında çalışırken çok düşen biri görürseniz o benim :D yeni başladığımdan sürekli düşüyorum milletee eğlence olduk :D

bende yeni başladım bmx e ve başladığım ilk gün tam 7 tane bmx ciyle tanıştım antalyada da çok ilgilenen var bmx e eğer isteyen olursa tanışalım profesyonel yapan tanıdıklarımda var ben genellikle hafta sonları saat 1-5 arası karaoğlan parkında oluyorum khe bisikletim var ve yeni başladım beni arayanlar karaoğlan parkına gelsinler çok düşen biri varsa oda benim

yaş kaç :)
hem düşmeden öğrenilirmi hiç bisiklet, düşüceksin tabi her düştüğünde bişey öğreneceksin...

herkese çok teşekkürler asker yemeyimiz çok güzel oldu

evet xD nerden tanıyosun babür abiyi?
babür abi bisikletini satıyor markası khe ben kullanıyorum almak isteyenler bana ulaşsın çeliktir heryeri arka firenler yeni yapıldı ve çok sağlam bisikletin fiyatı nakit 400tl bir khe ye göre ucuz ama babür abinin paraya ihtiyacı var bisiklette pazarlık olmaz nakit

yaş 16
tabi düşe düşe öğrenilir her düştüğümdede öğrendiğim tek şey çarpan yerimin çok acıdığı

Emre abi kusura bkma yemeğine gelemedim.
Ankara çıkmış . Hayırlısıyla git gel abi .Allah kaza bela göstermesin burnun kanamadan dönersin inşlh.

beyler ankara etimesguta zırhlı bırlıklere cıktı askerlıyı bırde emre abimizi yarın gece 24:00 da otobuse bındırcez gelmek ısdeyen otogara gelsın bı karsılama duzenleyelım mert sen harıc

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Kaygısız
Kanımca bu işi belediye'nin bir alternatifi olarak sponsor bularakda halletme yoluna gidilebilir.Örnek vericek olursam ; Işıklar caddesinin bir derneği var ve her sene düzenli olarak belediye binasının önünde konserler düzenleyip çeşitli etkinliklerde bulunuyorlar.Bunun gibi sponsor destekli çözümler denenmeli diye düşünüyorum.Bu işi kabul edecek bir firma olduğu taikdirde belediyeden sadece yer için izin vermesi talebinde bulunulabilir.Ayrıca Pazar günü karaoğlanda toplanalacaklar varmı ? Katılmak isterim.

Geri