Scudo Sports

Antalya

Scudo
Evet yalnız piyası bisikleti güzel bir jant seti ve kadro istiyor:d

Heee bide maşa, arka vites (alhonga fren var yeter onlar), gidon ve boğaz değiştimi çok süper olcak...
Bide benim Mertdeki ince lastikleri taktık mı uçar makina ...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Kaygısız
buradan da teşekkür ederim abi bu arkadaşlar kendilerini bi anda buraya geldiklerini sanıyolar herlade zamanında bizde geçtik o yollardan

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
aslında o kadar hoşgörülüyüm ki, bu söylenenleri duymuyorum bile, çünkü o gördüğünüz bisikletle sizin gibi burnu havada çok bisikletçi susturdum. bunu söylemek istemezdim. Ama herşeyin bir dozu var değilmi.

Dağlarda vatan hayini şerefsizleri avlarken, antalyada kuracağım güzel arkadaşlıkları düşünüyordum, ama pek arkadaş çıkmıcak galiba ordan...

Okan merhaba

Hani bize yaşlı başlı demezsen biz varız.:) Ve merak etme o arkadaşlarda iyilerdir, ama nedense klavyenin arkasına geçtiklerinde, o iyi bildiğimiz kişiler bazen değişime uğruyorlar.

Bu konu hakkında da artık hiçbirimiz buraya, yok bisikleti şöyleymiş, böyleymiş diye yazmayalım ve unutulsun bu olay.

Yoksa inan Emre Arıkan olmasa, bu konu kapatılacaktı. Her neyse, konu Antalya'lı arkadaşlar olarak açık ama, tüm yönetimin gözü burada. :rolleyes:

Sevgi ve selamlarımla.

sağolasın ender abi, ne yaşlısı abi, senin hepimizden genç olduğun yazdıklarında belli oluyor. gelince bulucağım ilk kişilerden olucaksın abi.
bende unuturum yani kinci değilim. arkadaş kolay kazanılmıyor...

Sağolasın abi, Kolay Gelsin sana...

teşekurler abicim, keşke herkes anlayışlı olabilse, o şekilde konuşmak yerine gel sana yardımcı oluruz güzel bir bisiklet buluruz demelerini beklerdim.
ama ben onların yanına gelicem antalyada :) :)
7 ay kaldı fazla değil şafak 213 :D
Kırgın değilim ama ;)

uşaklar neden adamın bisikletini kötülüyorsunuz? imkanı olaya bilir belkide ondan keyif alıyordur amaçta bu değil mi?sizin önceki bisikletlerden ne farkı var? bence bisiklet değildir her şey bisiklete binmekten zevk alıyorsanız bu yeter sizin gibi dünya kadar para veripte kale kapısı karaoğlanda dolaşmadığına iananıyorum bence arkadaşı aranıza almalısınız! sizce!:in:

@mertdalkılıç
hadi len siz kim 5 tur kim 1gündemi atıyorsun bence fazla atıyosun

@okan demirel
kardeş antalyya beklerim banada böle adamlar lazım geyik yapanlar değil!

Emrecim forum cafe değip duruyosun .Ama baksana birbirinizle atışmalar,küçük düşürmeler,böylemi cafe yapıyosunuz burası forum cafeden çok geyik kafeye dönmüş.Bu arada isim vermek istemiyorum bence bazı arkadaşların forum cafeyeden çok birbirleri ile olan ilişkileri dısarıda iken çöplerini oraya buraya savurmalar bisiklet parçalarını ezberlemek yerine bir araya gelip daha faydalı etkinlikler yapmalarını tavsiye ederim

@okan demirel

kardeşim akşam sabah bende askerim merak etme sen gelmeden yerini alcam ben bu laflara kulak asma devletin bu ülkenin bize ihtiyacı var allah hepimizin yardımcısı olsun bu elemanlara da fazla kulak asma hepsi pırlanta gibi çocuklar ama burda biraz gırgır yapmak istiyolar :D:D:D

Geri