Scudo Sports

Antalya

Scudo
Ben hele aliim bi free kadro yu siz gorun sonra beni :D
var miymis yok muymus street ci ant. da :cool:
cumartesi grsrz semih

zaten gecen 360 denememde bılegım burkuldu hala acıyor.bıde senın ustunden atlarken dustumya hala gecmedı gorunuste bısey yok ıc kanama var herhal:D

olum ıste zaten bısıklete alısıyoz,bmxte kolay oluyorda benım bısıklet hantal halkmıyo,ama zaferın bısıklete gore gene ıyı:D :D

zaferinkiyle ölüm zaten,20 kılo ceker senınkının ona gore masallahı var,benım bısıklet tuy zaten

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
olum atlayamadıktan sonra tuy olsa ne olcak..ama zaferın bısıklet cok yakın oluyo ınsan ustunde rahat hareket edemıyor..nese kısmet olursa bole bıseyler sendede gormek ısterız.xc neeye kadar?:D

oyle valla,arka gobek yıne pert:) dayanmıyor artık,istifa edıyor hergun bısıklet,ama onun da tadı baska hem uzun yola gıdıyor hem arazı hem freerıde :D

ben sana yarın ogretirim yeni hareket semih :D
burda ant. en ii freeride cısı var insan sorar oret diye:D :D

@buffyz

tabı cnm xtr ın tadı baska ama ıste sorun oldumuda masrafı cok...malzemeyı hafıflestırdıkce ıyce dandık yapıyolar:D :D

@__AtEs__

tamam bı dahakı bulusmamızda ogretırsın,gercekten cok yardıma ıhıtyacım var!!!:D :D

şaka bi yana ant. freeride cı yok diyenlere haber olsun 2 tane daha geliyo:D:D

acaip de iddia lıyız ha :)

olsunlar bakalım ıddalı,davulun sesı uzaktan hos gelırmıs.. .sımdı o alsınsa bısıkletı spd sız bı gorem onu,yurumeye yenı baslıyan bebekler gıbı olcak:D

yok yok bunlar yapar bence,gercekten istiyolar bi kere gaz verdım hiç ummadıgım bişey yaptı. bıraz ogrenseler bıde guzel bı makına alsalar tutamazsın

ole ya yaslarıda genc daha ama ben kubılaydan cok umutluyum vala o cocukta ıs var,hem yasıda daha kucuk makarayıda caktıkmı ona bakalım hafta sonu verırım gazı:D 1-2 yıla pısko olur o

ben hiç görmedim surerken onu ama sen oyle dıosan vardır mutlaka bişey. bende atesi desteklıyorum o zman:D

Geri