Scudo Sports

Antalya

Scudo
bu arada çok bigim olmaması bi yana antalyada çok sayıda bisiklet sevdalısı görmek çok güzel...
ama bir real eksiklik var ki o da iyi ve bol ürün yelpazeli bir mağaza, değil mi? hani şöyle istediğimizi gözömüzle görüp sonra elleyip alma imkanı olsa...
bu arada migros un karşısındaki hüseyin abinin yerini biliyorum( sanırım devretmiş) zaten trek 3700 bisikletimi ordan almıştım ama orası yetersiz bence....

antalyada da gökhan çiğdem abimiz var neredeyse çoğu parçaları canlı görme imkanı sunuyo bize internetten beğendiğiniz ürün ne olursa olsun getirtebiliyo ve tabi tamir bakımı da en kalteli ve uygun bir biçimde canlı olarak gözünüzün önünde yapıyor piyasada ki fiyatlara göre daha uygun fiyata da işinizi görebilirsiniz
gezi ve turlar için üniversite de ki bisiklet klübüne de katılabilirsiniz bilmiom belki klüptede olabilirsiniz ama sizi tam tanımadığım için bişi diyemicem birde beyaz dünyanın olduğu mevkiide şevki ustamız var şevki ustada size malzeme konusunda tamir bakım konusunda yardımcı olucaktır

@ufk110

slm arkadaş sana yardımcı olabilirim istersen elimde çok kaliteli ve temiz bir bisiklet var gel gör istersen

hüseyinabi gidiyor..yerini hakan a devir etti.şimdi orası tamamiyle kendini bisiklete verdi + dağcılık ve treking malzemeside satıyor.önceden dalış malzemeside satılıyordu ama şimdi daha iyi oldu tam bir noktaya odaklandı hakan.trek ve sedonanın bayisi sana 8000 i getirtebilir.her türlü üst model parça ve aksesuarıda orada bulabilirsin.

migrosun karşısında,lunaparkın yanında çok iyi kalite bisikletlerin (trek,sedona..vs)marka ve modellerin satıldığı soner deniz adında bir dükkan var.tamir bakım ve servis hizmetide en kaliteli biçimde yapılmakta.her türlü ihtiyacını oradan karşılayabilirsin.

orayı yetersiz buluyosan istanbul ankara yada izmire gidip oradan alacaksın parçanı malzemeni,oradan daha başka lüx bisiklet mağzası yok antalyada.oyle bir beklentide olma boşuna beklersin.antalya köykent,buraya öyle bir mağazanın açılması 100 sene sonra olur anca.

@ahmetçetinkaya

Scott dışında bir çok iyi ve kaliteli marka mevcut tabiki ama ülkemizde maalesef sınırlı tabiki bu markalar.
Scott'la karşılaştırıldığında En Az Onun Kadar İyi Olan diğer markalara bir kaç örnek verecek olursak;
Giant ,
Merida ,
Specialized , ilk aklıma gelen Dünyanın önde gelen bisiklet üreticilerindendir ve ülkemizde bu 3 markanın da bir çok MTB modeli mevcuttur.

• Beğen
Tepkiler: ahmetçetinkaya
semih bende freeride a geçmeyi düşünüyorum,yol yarışı ve mtb yi bırakmam ama arada bi action olur severim ben öyle hareketi,ama önce bmx le başlamak istiyorum.şöyle bi 2.el bmx varmı hareket için.takasda yapabilirim.

yha abı sen o boyla bmx e bınebılırmısın hıccc..bosver sen bın mtb ne bak ekmegıne..actıonu mtbylede yaparsın gerekırse..:sigaraici

@ufk110
Hakan'la ben de tanıştım.birkaç ufak parça da satın aldım.Son derece sevimli,teknik bilgisi de oldukça iyi bir bisiklet dostu.Tavsiye ederim.Stoklarında birkaç bin avroluk bisiklet bulunduran firma sayısı çok az.Ben de dahil birçok işletme sipariş üstüne getirtiyor.Hakan'da Trek 3700-3900-4300-4500 vardı.Antalya da başka yerde hazır görmedim.Bu yeterli bence.

• Beğen
Tepkiler: EMRESKA384
Geri