Scudo Sports

Antalya

Scudo
benden cevap yok lafı doğru anla bebeğim
samimiliğimize güvendim sen bilirsin

BİZİ HAYATA BAĞLAYAN NET DEĞİL BİSİKLETTİR,BU BİSİKLETÇİLİKTE YILLLARIN BİZE VERMİŞ OLDUĞU TECRÜBEDİR.Bilmem Anlatabildimmi?Bizi Zamanla Tanıyacaksınız(Ayrıca biz iki günlükbisikletçi değiliz)Saygılarımla:

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
BİZİ HAYATA BAĞLAYAN NET DEĞİL BİSİKLETTİR,BU BİSİKLETÇİLİKTE YILLLARIN BİZE VERMİŞ OLDUĞU TECRÜBEDİR.Bilmem Anlatabildimmi?Bizi Zamanla Tanıyacaksınız(Ayrıca biz iki günlükbisikletçi değiliz)Saygılarımla:

[XC-DeniZ]

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
ark. denız kardesımız her turlu freeride,xc,road,turıng kadro cok kalıtelı bır sekılde boyarlar..benım bısıkletı hep onlar boyadıı sımdıye kadar hızmetlerınde sınır yoqturr:)

Teşekkür ederim erolcum da biraz daha türkçe knuşursak daha iyi olacak.ok?ha gayret başaracaksın.

Hoş bulduk evlat.Aslında biz biraz eskiyiz.Sizi bisiklet işlerinde de görmek isteriz.(ticari)

Vay kardeşim benim.Reklam için çok thanks.senle reklam işine girsek olur aslında.Vay benim devamlı müşterim vay.

her zamn dostumm kertankele:Dben sürerken susarım freerıde'ımın boyası konusur......iççiliğe bak bea

Naber kırma geotevh.Sizide müessesemize bekler uygun fiyatlarımızdan yararlanmanızı dileriz efenim.(hahahahahahaha)

@'[XC-DeniZ

Ayıptır sorması , müesseseniz nerede kuzum :)?

müeseseye geliyom arka göbekte problem var alo xc deniz yol yardımı

abi ekip hızlı olacaksa ben varım ama yavas olupta arkada adam toplicaksak bu uzun tura ben yokum zaten performans turu deniyo yani kondüsyondan yani kondüsyonlu elemanlardan bahsedilio tempo 30km

@geotech emre

Zaten öyle.Tamam o zaman bu hafta sonu performans turu yapıyoruz.

Kondüsyonlu ağırlıklı bir tur olacak.

Kondüsyonu olan arkadaşlar katılabilir.

Değişiklik olsun.

kondisyon:unsure: :confused:
ben almıyayım:D
toktur yasakladı:p
annemlere de sözüm var zaten:D :25:
ben gelmiyim en iyisi.
size iyi uzuuun uzuuuun yollar.

Geri