Scudo Sports

Antalya

@geotech emre

Zaten bende kafa dağıtmak için turlara hep beraber çıkalım diye uğraşıyorum ama malesef 3 ay oldu ve seninle doğru düzgün bir tura bile çıkamadık.

Başta çıkarız demiştin ama 3 ay geçti.

Sana iyi turlar.
Gelmemeye devam et.

Yarın belki gelen başka olmazsa tek başıma bir yerlere gidebilrim.
İyi yolculuklar.

Scudo
wallaha mesedekı parkurda cook gzl kendımıze gore yerler var ınecegımız..zıplamak ıcın dogal rampalar hepsını kullanıcaz..:sigaraici

Mrb arkadaşlar adım Volkan Akdeniz üni. ziraat fakültesi son sınıf öğrencisiyim.Çocukluktan beri bisiklete binmeme rağmen bir topluluk içine girmedim bu hobi ile ilgili.Aynı zamanda motosiklet kullanıcısıyım uzun bir süre ağır bastı diyebilirim ama bisiklete sevdalı arkadaşlar ile tanışınca onun yerinin başka olduğunu anladım bekımlarını yapıp yeniden yollara çıktık eskisi gibi .Şimdide sizlere güzel paylaşımlar olması dileği ile merhaba diyorum.

ekşın bana göre elindeki mevcut malzeme bileşiminden oluşan bisikletinin hak ettiği ve kapsadığı alanda kullanmak ve limitlere doğru kendini gewliştirmektir...

Xc bisikleti ile cross country yapmaktır.

xc ile Downhill yapıp hem malzemeyi öldürecek düzeyde parçalamak eskitmek değil...

yada ne bileyim xc bisikleti ile sağa sola hoplayıp amacı dışında kullanmamaktır bence ekşın ;)

;)

Volkan hoşgeldin. Dünya küçük. Motokanka'dan sonra Bisikletforum :D
İki teker aşığı olarak bisiklet de çok yerinde bir hobi. Bisiklet turlarında da görüşmek dileğiyle. Selamlar...

siz meşede de burada eglendiginiz kadar eglendiyseniz sevindim , arada buraya da gelin :)..

@Teberus

Abi ya sen Antalya ya sahiden geldin mi yaaa? eger ki öle ;) gel birlikte takılak!

Umarım en kısa zamanda bisikletinize kavuşursunuz Hayırlı Tezkereler...

Sayın endurolife yarın ki tur u Akdeni univ. bisiklet toplulugu yani (BSD) düzenliyormus sende gel!! gel gel!!!
yarınn saat 8:00 de kalkış mış bana göre biraz erken ama gelmeye çalışıcagım sizlerle bir tur yapalım ;)

@BMX_rider07

Antalya'da ailem yaşıyor ama şu anda Ankara'dayım malesef. Antalya'da olup 16 derece bahar havasında hep beraber pedallamayı çok isterdim. Geldiğimde muhallak hep beraber pedallayacağız. Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
merhaba volkan abi bende forumda yeniyim aynı zaman da geotech emrenin kardeşiyim
iyi forumlar

:boese157: :River-102 ıhıhıhı ben teşekkürü haketmiyomuyum:boese157: :River-102

tamam tamam biliyorum çok konuştum tamam gidiyorum işte gittim

ama resimler güzeldi canım

Volkan Hoşgeldin forma volkan kardeşim AEMK üyesi çılgın bir motorcu :) volkan sabah 08:00 da ünüveriste girişinde görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: endurolife
Geri