Scudo Sports

Antalya

@Ertan ABA

abi kusura bakmayın ya msn de görüştük zaten :D :p :( :cool: :mad: :D

Scudo
@atahan07

Görüşücaz:cool: :Skull-175 :boese157:

Haftayada gelmezsen:cool: :Skull-175 :D

@Ertan ABA

hacı ben oraya gelirsem.. .......... gelirim :D :D :D

:D:D Abi bende mutlaka geliyorum haftaya.Kusura bakma nedenini açıklamıştım bu hafta için .Görüşmek üzere!!!

@atahan07

Tamam gel bşey yapmıycam:)

Bu hafta 2 nizide bekliyorum.Ekşili yapıcaz.:cool: :Skull-175

Buluşma yeri saati selekler 8:00

Pazar günü görüşmek üzere.

pazar günü neydı be ben emre abı neco ve gokhan abıyle gıtmesı superdi
necmı abının gaz pedallarına saglık.korkutelındekı koftecı guzeldi bee ama 75 km yol boyunca hıssettım onları mıdemde:D

Akdeniz Üniversitesi'ne yakın, bisiklet kiralayan mekanlar aranıyor...

Konu başlığını da yanlış yazdım; düzeltemiyorum. Editörler düzenleyebilirse sevinirim.

ewt mertin dediği gibi bi anlık kararla kendimizi korkuteli de bulduk necmi abinin otobüse doluştuk ve korkuteli nin 10 km ilerisinde elmalı yolu üzerinde indik ve oradan antalya yaptık süper bi tur oldu bizim için

biz bu hafta neco mert gökhan abi ve ben korkuteli yaptık yani necmi abinin otobüse attık bisikletleri elmalı yolu üzerinde indik ve oradan bisikletlerle pedallamaya başladık korkutelide mis gibi şiş köfte yedik ve yola koyulduk 2 saatte antalya ya indik 6 da korkuteliden çıktık 8 de antalyadaydık inişler muhteşemdi günün arızası mert in ödünç erdemden aldığı bisiklet 2 lastiği birden diken girmesi sonucu patlaması oldu bunun dışında kazasız belasız maximum 69.18 km hıza ulaşarak antalyaya geldik :D:D:D:D

Abi sormayın ya 2 kere nasıl patlar üst üste:D Neyse ben km saatine baktım mert 73,18km hız görmüş bu arada bilginize :D:D...

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Cok güzel bir gezi oldu gercekten de bizim icin farkli bir deneyim oldu.Bu arada inis yapmakdan sıkıldım desem yeridir.In in bitmedi yol :D

aynen vala kafamızda kaskta yok biraza pedala basıyom yan refüjler kaza olay mahali gibi görünüyo korkudan bu sefer frenleri asılıyoz

Bu cumartesi ve pazar Cumhurbaşkanlığı kupası Antalya'da etap bitişi ve etap başlangıcı var.

İsterseniz ekşili değilde turu izleyelim?]:rolleyes:

75 görüm neconun dususu aklıma geldı dırek frenlerı kokledım bıde tanımadıgım bısıklet nerde nasıl hareket yapıcagını bılmıyorum bıde kask olmayınca tam olum makınasıydık:D

Geri