Scudo Sports

Antalya

Scudo
Arkadaşlar yarış yaklaşıyor madem konu geçiyor bütün yarışa katılacak gençlere başarılar yanlarında olsun umarım turu tamamlayabilirler:eek:

Ertan kusura bakma pazar güü sınavım var:eek: Bol eglenceler sizinle olsun arkadaşlar :)..

@mertdalkılıç

Doğru benim lastikler süper tutuyor yağmurda :D ölüm tehlikesi bea onlar yağmurda:D

@mertdalkılıç

Galiba hala konuların yerlerini karıştırıyorsunuz.

Konuyla alakası olmayan mesajları yazmazsanız konu dağılmaz.

Konuyla yazılan mesajların alakası yoktur

Yarış dünyasından konuyu takip ediniz.

21 Eylül 2008,Pazar Otomobilsiz Kent Günü Bisiklet Turu 10:45 - 11:35 arası sadece bir kişi bulabildim orada ve terkettim meydanı

@ikitekeremre
ya şu güvenilirlik kelimsine kafam takıldıda neye istinaden bu kelimeyi kullandınız öğrene bilirimiyim diğer bu işle uğraşan kişiler güvenilir değilmi demek istiyorsunuz bir açıklarsanız seviniriz .

• Beğen
Tepkiler: sertel ve anti93
@ufk110

Antalya'da sayılarının hızla artmasını arzu ettiğimiz bir dükkan. Sanırım her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasitede:

Buradan Ulaşabilirsiniz

Merhaba,
Antalya'da yaşıyorum ve ben de sizin gibi iyi bir bisiklet istiyordum internette aradım, hayli yüksek olan fiyatlara bir de kargo eklenince almak güçleşiyordu ki bir arkadaşımdan kendisinde gördüğüm Trek marka harika bisikleti aldığı yeri öğrendim. Büyük Migros'un karşısındaki lunapark'ın kuzeybatısına düşen "Soner Deniz" adlı mağazadan mağazanın sahibi olan sevgili Hüseyin Bey'in alçakgönüllü kişiliğinin de etkisiyle internetteki fiyatın da altında aldım. Mağaza şimdi el değiştirdi ama eminim yeni sahibi de aynı kolaylığı yapacaktır.
Sağlıcakla.
Öznur TANAL

• Beğen
Tepkiler: basri
arkadaslar bende alanyada oturuyorum.sizler ile tanısmak ve beraber pedal çevırmekten mutluluk duyarım.

meraba arkadaslar bende alanyada oturuyorum beraber pedal cevırmek ısterım
tlf 505 661 33 59 haberlerınızı beklıyorum

merhaba arkadaşlar. daha önce taze kan başlığı altında kendimi tanıtmıştım. form ile bağlantımda sıkıntı oldu. ben de ismimle tekrar üye oldum.
antalyada yım. akdeniz edu işletme 2. sınıf öğrenisiyim. bu sene okul klübünede katıldım(akübit).
yeni bir mtb'ciyim.. ama hem yeni hem de cok hevesliğim..
şimdilik trek 3700 kullanıyorum..
şubatta yeni bir bisiklet alacağım. amacım da daha pro olabilmek.
bisiklet önerilerine ve antreman önerilerine çok minnettar olurum.
öğrenci olduğum için cok bütcem yok ama biriktiriyorum. şubatta en ii ihtimalle scott scale 30 düşünüyorum.
amacım alabileceğim en iyi kadroyu almak ve sonra ilerleyen zamanda geliştirmek yükseltmek

herkese tekrar merhaba.....

Foruma Hoşgeldiniz gezilerde görüşmek üzere umarım dilediginiz bisiklete kavusursunuz

• Beğen
Tepkiler: ahmetçetinkaya
Foruma tekrar hoşgeldin o zaman :D Scale 30 hedeflediğine göre karbon kadro alacaksın demektir. Bu seneki modellerde Scale 35 de karbon kadro ve 2100 € liste fiyatı var sanıyorum. Eğer Scott ve Karbon diyorsan en iyi alternatif bu bence. Sonra zamanla donanımı yükseltilebilir. İyi pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetçetinkaya
evet scale 35 e de baktım
bisiklet seçimi bölümünde actığım konu hale gücçel bu arada.
fakat scale 35 i çok beyenmedim (2009 lardan bahsediyorum)
renk olarak beyenmedim ve ayrıca onda kullanılan kompenentleri çok bilmiyorum. birde scale 30 da fox kullanılmış o da kararımı etkiledi.
scott dışında ne önerirsiniz.
mesela bir ara trek 8000 serisi ilgimi çekmişti...

Geri