Scudo Sports

Antalya

Scudo
antalya gibi bir yerde hiç biisklet bayileri prof yerler yok keşke olsa yabana atılıcak bir şehir değilki burası bende anlamıyorum umarım açılır buralarada dükanlar

• Beğen
Tepkiler: dort
Gökhan Çiğdem'den yardım alabilirsin, Specialized toplayabılır burada onun bayılıgını yapıyor ozelden mesaj at numarasını vereyım gorus.

@andy

Tamam görüşmek üzere.

Yol üstünde kısa da olsa tepinicek yerler var:D

Yolu az da uzatırız tepinerek gideriz:

İsteğe göre dönüşte bizim eve uğrarız mangal sefası yapabilriz.:D

ewet gokan abıcimle konusun o size yardımcı olur:D
veya migrosun lkarsısında doga soperları var oda bısıklet satıyo huseyınm abı oda yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Ben de geleyım bari :) perşembe Konya'ya dönüyorum, son bir tur olsun Antalya'da :) Hem bazılarınızla tanısamamıstık, iyi olur.
Ayrıca yanımda 80li yılların hit sarkılarıyla dolu bir mp3 player getireceğim, fon müziği olsun size :)

• Beğen
Tepkiler: sprint
@zeplin.ates

Bu turu kaçırmamak lazım..:D Teşekkür ederim zeplin bu turda 80 li yılların havası olucak inş :eek:

herkese çok teşekkür ederim özllikle ertan abiye ve emre abiye çok güzel bi gün geçirdim

:D :D :D :D :D Bu gün nasıldı?:D :D :D :D :D

Kimler ormanda ağaç saydı:D :D :D :D :D :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175
Fotoğrafları yarın yükleyeceğim.
Mükemmel bir gündü.

haftaya burda olursam yeni bir actionlu turda görüşmek üzere.:

@Ertan ABA

Uzun zamandır güneş altında çayır çayır kömür gibi yanmamıştım :D bu gerçekten iyi geldi:eek: (Vermiş oldugum 4.5 kilo bunun belirtisi olabilir :eek:?) Bir dahaki sefere güneş kremimi unutmayacagım :D ayrıca ekstra su deposu ve matara da alacagım önlemler arasında başka varsa onlarıda alacam.
Kısaca bu turda
Action;
Manzara ve bol güneş:D;
Ertan ın muazzam videoları ve ses sistemi (arabadaki dahil:D)
Piknik ve kömürde kavrulmuş piliçler;) ve..
en önemlisi Antalya'nın genç doğasever düşenindostu bisikletçilerimiz vardı:eek:.!

Bugünün anlam ve öneminde katkı saglayan herkesin pedalı eksik olmasın !
Özellikler Ertan a konukseverligi için müteşekkirim :eek:

@BMX_rider07

Teşekkür.

Uzun uzun üşenmeden detaylı yazmışsın:)

Merak edenler öğrendiler neler kaçırdıklarını.

Haftaya başka bir tepinmeli gezide görüşmek üzere.

3-4 güne kadar yanınızdayım inşallah. beni çok özlediğinizi biliyorum:D
görüşmek üzere
saygılar

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
İki sene Antalya yollarında ağır bir mtb kullanıp hiç dağa çıkmadığımı farkettikten sonra bir yol bisikleti aldım.
Gün aşırı akşamları Oyak Sitesi - Perge Blv. - Portakal Çiçeği ve sahilden Sera otel kavşağı ordan Lara oteller bölgesinden sonra enson inşaat halindeki Mardan palastan geri dönüyorum.
Parkur gidiş dönüş 35-40 km civarında. Benim şuan için bulduğum en iyi yol.
Yol bisikleti için daha iyi önerileriniz varsa paylaşalım.
Bana katılmak isteyan varsa haberleşelim veya başka amatör yol bisikleti grubu varsa katılabilirim.

Pedal basarak genç kalanlar için

:) kusura bakmayın bende yeni gördüm yazıları giremiyodum ne zamandır :D inş. guzel fotolar olur komik foto lar değil (ertan abi anlamışdır) :D ama her ne olduysa çok guzel bi gündü haftaya inş. yarışta görürüm sizi ;) herkese teşşekürler :)

Geri