Scudo Sports

Antalya

Teşekkür ederim Ufuk.
Yardım önerin ve iyi dileklerin için.
En kısa zamanda tanışırız.
Bisikleti ben monte ettim ve tüm ayaralarını yaptım. MTB Bike sitesindeki eğitim sayfaları çok yaralı oldu bana.
Soner spor hangi Migros'un yakınında..?(Hill Side Su karşısı?)
Alanya ya bisikletle gitmek niyetim var..
Uygun olursa birlikte gideriz.

Dostlukla..

Metehan Merhaba. Tanışırsak hep birlikte ekip turları düzenleyebiliriz.
Sevgilerimle.

Scudo
@treks

Tamam ekliyorum.:)

Pc 24 saat kapanmadığı için yeni ekleyenler başlangıçta çıktığı için ekrana gelmedi daha..

Görüşmek üzere.

evet hillside su karşısındaki migrosun tam karşısında lunaparkın yanında siteler var onların lunaparka bakan tarafında bir apartmanın altında mağza.trek bisikleti de satıyor ben kaskımı falan ordan aldım.malzemelerin çoğu piyasadan daha ucuz.
neyse dediğim gibi uğra bi çay içeriz.

bu arada metehan sana da merhaba umarım ilerde (havalar biraz serinleyince) beraber bi organizasyon yapabiliriz.
eşim manavgat bisiklet kulübünün kurucu üyesi ama bu yakınlarda burdan ayrılmak zorunda kalıcak.tayin dolayısıyla.
neyse artık burdan haberleşip bi araya geliriz umarım.

ufuk, genellikle gece 21 sıralarında tura çıkıyorum.Anadolu hastanesi civarından tur başlayabilir.Haberleşip planlayabiliriz.
Dr.Ufuk Özışık 7440202

tanıştığıma memnun oldum. Bende malzemeleri aşağı hisar mahlesindeki tansaşın orada bi bisikletçi var oradan alıyorum şu aralar bisikletimde çok sorun var:D

ewt beyler nereye gidiyoruz bence bı lara beach yapıb akşam üstüne doğruda karaalioğlu parkkına kağarız ne dersınız bıraz yuzellım yahuu

Evet emre biz bu ısmarlamalara gelemeyiz hele ki sözbahsi gazoz olunca!:.:D Pazar günü pet bardaklar benden:D Ne de olsa gazoz dükkanı var artık Emre nin:p :S..???:D
Köpüklü gazoz partisi vericez pazar a :D (Bu arada ayılana gazoz verilir bayılana ne verilir:D?)

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
ewt beyler nerde buluşup gidicez??
A)Karaalioğluparkı
B)Larabeach
C)OFO otelin önü

@andy

Bana A da uyar B de uyar . Ama A şıkkı diyorum

Kampüste olbia çarşında 8:00-8:30 buluşma çıkış 9:00 Rota Lara Beach denize girilicek ve gokart yarışı izlenilecek herkes davetlidir.

Görüşmek üzere.

@Ertan ABA

anday D şıkkı geçerlidir :D..
Msn de varsın ama ulaşılamıyorsun Ertan

@BMX_rider07

Şu an msn deyim.Pc 24 saat açık pc online ben offline:D

Çevrim içi olduğumda dışarıda da değil.

Pc download yapıyor.:cool: :Skull-175 :ci:

arkadaşlar antalya içerisinde sedona,kron,.. vb gibi markaları bulunduran adam akıllı bisiklet alabileceğimiz bir yer yokmu ?
her yer mi oyuncak satıyor
orta seviye birşey almak istiyorum internet (ne kadar kadro boyu vs belirtsekde) pek güvelinilir gelmiyor.
önerilerinizi bekliyorum..

Geri