Scudo Sports

Antalya

Scudo
@geotech emre

Emre hayırdır :D:D bu aralar NURİ ALÇO gibi davranıyorsun hayır mı:p? Du sana biraz Nuri den bahsedeyim:eek:

http://img74.imageshack.us/img74/7454/nurialcokolafe6ks7.jpg
''NURİ ALÇO''

''Soğuk Bir Gazoz Alırmıydın Güzelim!''

Nuri ALÇO . Bankacılık, Eczacılık ve Mankenlik yaptıktan sonra Yeşilçama geçmiş ve Yeşilçamda 300 den fazla filmde rol almıştır. Nuri ALÇO üstlendiği rollerin çoğunda Kötü adamı canlandırmış ve kötü adamı canlandırdığı her filmde mutlaka bir tecavüz olayına karışmıştır... Nuri ALÇO yu filmlerinin büyük kısmında kimi zaman Sexenli Yılların erotik simgelerinden Ahu TUĞBA nın yanında kimi zaman ise Küçük Emrah'ın Annesinin yakınında görmek mümkündür...Nuri ALÇO için Küçük Emrahın Manevi Babası desek abartmayız sanırım
İpek Gömleği, Boynunda ki madalyonu , kendine has saçları ve bıyığı ile Nuri ALÇO Yeşilçam'ın gerçek Kötüsüdür... ki Tecavüzcü Lakabı ile anılan Çoşkun GÖĞEN bile Nuri ALÇO yanında sevimli hayalet casper gibi kalır... Nuri ALÇO, Tecavüzcü Çoskunun aksine kaba kuvvetden ziyade Hap kullanmak sureti ile kurbanını etkisiz hale getirir... Eski Eczacı olmasının bunda ki rolünü tartışmaya gerek yok sanırım...Nuri ALÇO nun bu özelliği sebebi ile belli bir dönem Genç kızlar, erkek arkadaşlarının kendilerine ısmarladığı sıvı içecekleri içerken tedirginlik duymuşlardır... hatta kendimden örneklemek gerekirse lise yıllarımda bir kıza içecek birşeyler ısmarlarsam bu genelde kapalı içecekler olurdu... lakin açık bir içecek olursa '' Hayvan Herife bak'' sözcüğü her an kızın dudaklarından çıktı çıkacak gibi dururdu...hey gidi Nuri Abi hey bir nesli katlettin.... .:D

Biraz da olsa foruma renk kattıysam ne mutlu hoşcakal .

Merhabalar,
Dün ısmarladığım scott sub 20 elime geçti.
Bütün gün yoğun olduğum için gece 23 den sonra montajını evde kendim yaptım.
Merak ettiğim konular var.
1.Made in Taiwan yazıyor.Switzerland markası olmalı.Bisiklet güzel, işçiliğinde sorun yok, hep Taiwan üretimi mi gelir ülkemize?
2.Kaliteli ve iyi fiyatlı bir bisiklet.Montaj için çeşitli ölçülerde alen anahtarı gerekiyor.Neyse ki bende onlarca takım var.Uyduruk bir bisiklet kutsundan dahi bir avadanlık (montaj seti, uygun anahtarlar) çıkarken Scott hiç vermez mi? (en azından montaja uygun ölçüde alenleri, çünkü uçları yuvarlatılmış alen istiyor yuvalar.Mevcutlar tam oturmadı yerlerine)
3.Sibop yapısı alışkın olmadığım iğneli model..İnce sibop.İçinde açılan iğne var ve basınca hava çıkıyor..Ben araba tipine alışmışım.Pompalarım da bu tip.
Bunun özel pompa hortumu olmalı..Ne adla satılır ve şişirirken iğne açılmalı mı?..
Havayı çok basıp sonra iğneye basarak gerekli düzeye indirip iğne sibobu kitlemek mi lazım..?
Şişirme yöntemi nedir.?
4.Montajım bitti, ilk kullanış için yağlamam gerekecek.
Motırsiklet zincir yağı (O ring, keçeli için) ile yağlayabilir miyim..?
Zincir dışında nereleri yağlamalıyım.? Greas kullanacağım yer var mı?
5.Üzerinde gelen lastik Maxxis columbiere 700c. Kaymak gibi asfalt mevcut burada (Manavgat Side) ama malum oraya ulaşana kadar yer yer bozuk ve enegebeli (gene asfalt) dan geçmem gerekecek..Çok mu hassasdır? Kullanabilir miyim bu yollarda da geçiş amaçlı..? Kilitli parke üzerinde kullanım olabilir mi.?
(70 kiloyum, 110 kilo sürücüye ok diyor bisiklet))
6.Antalya Manavgat çevresine en yakın scott yetkili servisi (gereksinirsem) ya da bildiğiniz eğitimli bisiklet tamircisi var mı? (Üç tamirci ile geçen hafta hibridlerim için haşır neşir oldum, benden daha fazla bildikleri bir şey yok ve vites ayarından falan anlamıyorlar..?)
7.Yeni bisikletim için önereceğiniz mtlaka binmweden yap diyeceğiniz ek bilgiler var mı?

Çok teşekkür ediyorum..
Dostlukla..
lacivert/ ufuk Özışık

Arkadaşım ilk başta hayırlı olsun manavgatta bisikletci varmı bilmiyorum fakat antalya da Çok iyi bisikletciler var.Pm den mesaj atabilirsin soru için iyi forumlar

siboplar iki tür: Presta ve Schrader.
İğneli olan Presta.Yani italyan olan bu oluyor.
.Adaptör ferekiyor.teşekkür ederim

Neco yüksek rakım+ yakıt tüketimi + ağırlık + sıcaklık ve hararet demek biliyorsun.

Genelde serin turların tartaftarıyım.:D

İsteyen ayrı tur yapabilir.

Kışın ama yüksek kesimlere hayır demem.:)

@Throne

bnm de yaşım 15,5-16..hemen hemen hergün bsklet turu yapıyorum.İstersen bana katılabilirsin.
:)

selam!!Dedemanda oturuyorum;bisiklet turlarınıza katılmayı çok isterim.Nereye olsa giderim.(yaşım 15,5=)

@papatya90

aramıza hoşgeldiniz beraber pedallama dileği ile benim yaşımda 20.9 :D :D

@papatya90

pazar turlarını takip edebilirsiniz son sayfalardan oradan daha iyi tanışabilirsiniz

Ben de 1986,9:D dogumluyum. Aynakolum da 175mm dir. Milimi minimine dogrudur ;) İyi pedallar herkese bol tadlu forumlar

@freeRide07

Ben sana ayak uydururum merak etme sen. Kadrolarımız ortak dili konusuyor zaten..:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
beyler benden tafsiye bu hafta sonu lara beah ve beach park yapalımmı denıze falan gırerız ne dersınız ..................??????

Geri