Scudo Sports

Antalya

Scudo
Gelenler bu kadar galiba.

Az ama güzel bir tur olucak.

Başka gelen yok sanırım.

Pazar günü görüşmek üzere.

Herkeze ilk baştan merhaba diyelim ben belli bir süredir yokum olmiyacam da tatildeyim arada girebiliyorum gezileri kaçırıyorum ama:( neyse size iyi geziler by by

ertan abi nasılsın yahuu valla varya yüzünü gören cennetlık oldu hea maşa falan derken hıç gözükmüyon listeye benide kat unutma hea mangal varmı onuda sorayım dedım

@andy

msn de yoksun .Ben napiyim?
Ben dolaşmaya çıkıyorum.

Bu aralar free takılıyordum.:)
Mangal telini getirisen yaparız:D

yol yardımı yapılır evinizden bisiklet alınır bakımı yapılıp geri teslim edilir adresimiz:zerdalilik mah. cebesoy cad. okutan apt. 83/b irtibat telefon:05336356208 & 02423112630

valla o konularda bizlerle ilgilenen birbirinden değerli iki abimiz var zaten.
bence reklam yapmaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: askın
arkadaşlar çarşamba gününe 3 tane yaz okulu finali koydular, yarın sabah malesef gelemiyorum. kusura bakmayın. çarşambadan sonra hergün her saat pedallayabiliriz. size iyi geziler, görüşmek üzere...

@mertdalkılıç

EEE hayırlı olsun diyelim bari bende tatil donuşu devam edecem yenı parcalar ıcın neyse herkeze ii geziler

Bu nedendir bir türlü anlıyamadım ama kader galiba.

5 dk evvel sağ ayağımın küçük parmağını kapının mermerine sıkıştı boydan boyunca kesildi.Kapıyla mermerin arasında kaldı.

Sabaha inşallah geçer.3 bant anca kesti.
Gelmeye çalışacağım.

Sabah görüşmek üzere.

sizi yeni tanıdık neyse forum yöneticileri görmesin bu reklamı konu kapanabilir

vallahi kapatmıjam sende benim ne ve nasıl reklam yaptıma karışamazsın hemde baya bi arkadaş memnun oldu hade sana elweda

Geri