Scudo Sports

Antalya

Pazar günü Bsd nin turu var. Duyduk duymadık demeyiniz :eek: Bütün pedalsevdalılarını bu etkinlikte bekliyorlar şahsen ben de hepimizi bir arada görmeyi özledim:)(baya da zaman oldu çünkü). Ertan zaten sormama gerek yoktur herhalde bi aksilik cıkmadıkca gelicektir yine de sorayım :D Ertan geliyor musun pazar turuna? gelemezsen canın sagolsun:)

Scudo
@geotech emre

Emre ilahi valla kötü niyetli biri olsam bu mesajı bi yerimden anlardım fakat sizler gerçekten cana yakın, yarışcı aynı zamanda bu işe gönlünü veren insanlarsınız. Sizin gibi bir ekib de yer almaktan haz duyuyorum emin ol şüpheniz varsa söyleyin! :eek:
Bütün pedalseverleri pazar turuna bekliyoruz..

:p karşılama için teşekkürler:) umarım bi sorun çıkmaz ve yarınki geziye katılırım. teknik sorunlarla ilgili bisikletim yorgun olduğu için sorunlu şu anda biraz. yani bisikleti görünce bana küfredebilrsiniiz:eek:

slm herkese bende yarın bı aksılık cıkmassa gelıyorum ne zamandan beri toplu gezmiyorduk dedeiğin iyi oldu emre abi bı gezelim yahuu toplu gezmek gibisi yok bence yarın görüşürüzz by by

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Bütün gençlik hazır mı? Kopmaya hazır mıyız?:D

@BMX_rider07

:smily143: :smily143: :smily143: :smily143: :winkenlux :ha: :2gunsfiri
KOPALIM BAKALIM:D

Erol kötü haberim var.

eski maşayı kullanıyorum şu an.
Sorun sol keçeden aşırı yağ sızımtısı var ve bu da ön frene akıyor.

Şaft borusu değişirken söktüklerinde keçeleri değiştirmemişler.

Frene yükleniyorum tam tutuyor 2 dk sonra yine kaçırıyor.

Eski olan hiç bir şey yeni gibi olmuyor.
Ofo otlinde aşağı salıp yüklendim az evvel geldim.

Pazartesi yeni maşayı tekrar takacağım.

Kusura bakma frensiz gidilmiyor biliyorsun.

Ben gelemiyorum.

Kendine iyi bak.

Kusura bakmayın gelemiyorum.Arkajantımın telleri elle sayılacak derecede azaldı :D artık akorda çekilmiyor o yüzden size keyifli bir gezi diliyorum :eek:..

@BMX_rider07

canın saolsun alper bi dahakine inşallah ben olup bitenleri sana anlatırım merak etme gitmiş kadar olacaksın:D

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Saat sekız bucukta cıktım evden, komutanlıgın orda aklıma geldı gözlüğümü unuttuğum :S hemen eve dondum aldım falan dokuza ceyrek kala kampusteydım, ama ortalıkta bır tane bıle bısıkletlı goremedım :( bu arada o bahsi gecen cansımıdı kafeyı de bulamadım :S kızın brıne sordum dum duz gıt dedı, taa zıraat fakultesıne dek gıttım ama oyle bır yer de bulamadım :( yarım saat oralarda dolandım kımselerı goremeyınde gerı geldım :( napalım kısmet degılmıs, aksamları gorusuruz artık.

Geri