Scudo Sports

Antalya

@alpinist63

Sedona borla ile de çıkılmak istense araziye çıkılır :) önemli olan amortisörünün hangi koşullarda daha verimli çalıştıgıdır.(Bazı aortisörler arazide daha iyi çalışırlar kimisi düz zeminde daha verimlidir) O yüzden %50 arazi %50 asfalt için kullanabilirsin. Fiyat olarak da 711 iyi diyebilirim

Scudo
@BMX_rider07

Bence sedona nın bır kaç modelini kulanan birisi bilgilerini paylaşırsa daha verimli olur diye düşünüyorum

@deli kadir

arkadaşlar, ben alanyadayım kaç senedir ama bu dediğiniz yer nerede bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

saol teşekkürler bende kemerliyim bazen kemere gidiyom yakın zaman gidersem geçerken urarım

arkadaşlar inşallah yakında serik de olacağım akdeniz üni grafik tasarımı tercihimde ilk sırada ..antalyaya sanırım bıraz uzak ama tabıkı serıkde de pedaldaşlar bulabılırım ..

arkadaşlar pazar gunu mese kapısına gıtmek ıstıyorum orası çok ilgimi çekti bana katılmak istiyen olursa ben burdayım pazar gunu 11 gibi filan kampüsten çıkarız sonrada ver elini meşe kapısı :D katılmak istiyen olursa bol actionlu bir gezi olucak çünkü super parkurlar var

Şimdiden söylüyorum.

Pazar günü önce kampüs sonra kafam nereye yatarsa oraya gideceğim.
(Yanlız)
Biraz relax takılmak lazım.

Herkese iyi turlar.

Akşam saat 7 den sonra Ertan ile birlikte ışıklar , sahil turu yapıcaz isteyen gelebilir.

mert bu pazar bisiklet sevenlrin kampüs gezisi var bsd yani herkes orada toplanır artık sora belki oradan gidilebilir derim ama artık büyükler bi plan yaptısa plana da uyulabilinir zaten bi konu açıyorum oraya yorumlarınızıda yazabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
@zeplin.ates

zeplin abla sende gel bi görüşelim artık yaw pazar büyük ihtimal bsd gezisinde toplancaz oraya gelirsin kaçırma derim

• Beğen
Tepkiler: ateze
Geri