Scudo Sports

Antalya

Scudo
:D ama bu sefer çok dikenli bir yere gitmeyelim her tarafım delik deşik oldu yaw :D mesela düden olabilir mi ? :)

buraya geliiiiiinn.!!! akşamları yorganla yatıyoruz.
dibimizde akarsu var buz gibi.
siz buraya gelin.
yeterli barınak ve su temin edilir.:D:D
SİZİ ÖZLEDİM.

Bu pazar bende gelebilirim kesinleşince tekrar haber veririm. Herkese iyi pedallar

selamlar...

bugun yolda kumkoyde bisikletci gordum...(duramadim yeni pedallamiya basladigim icin !)
gendisi burdaysa tanisalim ;)

veya baska pedalçilar varsa bu bolgelerde : manavgat/kumkoy/ilica/side

haber versin dolasiriz......

bol pedallar :D

manavgatta can palay abi ama buraya takılmıyor kendisi.tam yazamayabiirim sunrise guen hotelde çalışıyor kendisi.

Temmuzun 22 sinden itibaren bir aksilik çıkmazsa side ye gideceğim ama şimdilik daha antallyadayım

bu pazar ben sabah dgs dikey geçiş sınavına gircem daha sora saat 12 den sora boşum bi yer ayarlarsanız gelirim ayarlanmazsa kemere basıp pedallamayı düşünüom
.
.
.sonraki hafta pazar günü feslikan yaylasında şenlikler başlıyor cumartesi ebru gündeş konseri var....cumartesi den aksamüstü feslikan yaylasına ömerle çıkmayı düşünüyoz gecede orda açık havada uyucaz biraz macera arıyoruz kendimize pazar günüde yağlı güreşler var onlarıda seredip pazar günü öleden sora aşaya antalya ya inmeyi planlıyoruz gelmek isteyenler 2. pazara gelebilirler

perşembe akşamları artık tur yok pazar turlarını gezilerini takip edebilirsin

Geri