Scudo Sports

Antalya

Scudo
@Tudoshikame

Sen araştır,ondan sonra ilerde rahatsızlık çektiğin zaman anlarsın.;)

• Beğen
Tepkiler: alitas
@batuhany

Girilmemesi sağlık açısından daha iyi olur.:Skull-175

Kaynağını bilsek girebilrdik.

• Beğen
Tepkiler: alitas ve batuhany
@Ertan ABA

mesela ne gibi sorunlar olabilr ben aldıgım yerden eve kadar dürdüm çok iyiydi sonra şimdide faleylerde hafif kayalıklarda gezdim ordada iyidi ne gibi bi sorun çıkarır bana?

@Tudoshikame
Daha profesyonelliştiğinde, eğer kadro boyu sana uymuyorsa (ne kadar sana öyle geliyosada tam ölçüp alman lazım) performans'ını etkiler.. Ama aldığın bisiklet çok pahalı bir şey değilse ve ileride değiştirir daha profesyonel bişi alırım diyosan sorun yok..

Mesela benim bisikletin kadro boyu 14.6 gibi bir şey hareket için aldığımdan, uzun yol da seleyi kaldırıyorum öyle gidiyorum hiç bir rahatsızlık çekmiyorum gayet iyi gibi geliyor ama benim boyuma uygun olan bir kadroyu sürsem farkı anlarım, ben anlamadan benim performansımı etkiliyor zaten seleyi kaldırdığım zaman.

Bu arada yarın shell'de buluşuyoruz dimi ?

Tel. 0535 845 16 21

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Yarın Shell'de buluşup asıl buluşma yerine gidiyoruz dimi ?

Bir sorun çıkarsa;
Tel: 0535 845 16 21

@Tudoshikame

Sana bu arkadaşın dediklerini kısaca anlatmıştım özelden pm ile.

3 defa aynı konyu devam ettirmeye gerek yok.

3. defadır aynı konuyu soruyorsun ve aynı konuyu tekrar yanıtlıyorum.
Keyfin bilir.

Bana danışmıştın bende sana cevabını örnekler vererek anlatmıştım.

Sadece sele değil kadro boyu aynakol uzunluğu ayaklarının aynalolla yere olan açısı sele borusu yüksekliği gidon boğazını uzunluğu güdon boğazının yüksekliği vs.

Sana boyunu sormuştum 185 cm gibi bir ölçü vermiştin.

L kadro yada 18 inç ile 19 inç arası boyunun tam ölçüsüne göre olur demiştim.

İlerde anlarsın.
Herkese iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: alitas ve batuhany
saolun hepiniz benim şimdi tekrar sormama o zaman almamıştım şimdi aldım bi şey göremedim ondan tekrar sordum bende batuhany gibi düşünüyodum... saolun hepiniz.

@batuhany

Biraz sonra çıkıyorum biraz üşütmüşüm:boese157:

• Beğen
geziye geç katılmamıza ramen manyak zevk aldım günün teknik arızaları denizin kadro kulakçığı kırıldı ......yine denizin lastik patladı alinin lastik patladı benim gördüklerim bunlardı

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
@Tudoshikame
Gezide çok rahat oldu ya düşük kadro, yalnız yüksek kadrolular geride kalmasın diye bütün gezi boyunca en arkadan gittim... :)

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
evet güzeldi ama dediiğin gibi aksilikler oldu deniz de kusura bakmasın :) bence tekrarlayalım :D@geotech emre

Güzel bir gün güzel bir geziydi.
:cool:
Haftaya görüşmek üzere

• Beğen
Geri