Scudo Sports

Antalya

Scudo
saat kulesi kale içinde deilmi? artık bakıcaz ertan abi bi alıp alışıyımda gerisi kolay:)

@Ontario

Buluşma noktası karalioğlu parkı.

Buluşma saati 8:00 çıkış saati 8:30
Geç kalan beklenilmiyecek.
Malum hava sıcak.

Geç kalınması zor zaten en uzak noktadan benim gelip geç kalmadığım halde beni anlarsınız ve saatinde başlayan bir tur olucak.
Görüşmek üzere.

ertan lanet olsun ben yine gelemim mesai var organize sanayiye elektrik kesmeye gitmem gerekiyo nolur kusura bakmayın beni saymayın mesaiyede bişi diyemiyorum para lazım bu aralar ertan özür dilerim ama hafta içi bi akşam senin yanına gelmeyi düşünüyorum

biz bizim ömer le geçen pazar kurşunludaydık dikkatli olun çok sıcak bi asfalt var hazırlıklı olun

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
@Ertan ABA
Tamam biliyorum..

Bende lara plajlarının olduğu yolun başında Sera Hotel var. Sera hotel in tam arka tarafındayım. :)

Bi şekilde gelmeye çalışcam ya..

@Lobo
evet pazar günü mutlaka geleceğim çünkü bendeki ceyran bitti voltage de düştü acilen onu yükseltmem lazım haber verenlerden allah razı olsun pazar günü yüksek gerilm olarak günü bitereceğim sanırım dikkat ölüm tehlikesi :Skull-175 .

slm herkese ben Ateş YÜCETÜRK

bende Antalyada Lara da oturuyorum Borsa Hastanesinin karşısında
Saime Salih Konca lisesinde 2. sınıfta okuyorum
bisikletim Geotech EXPERT bazıları beni tanır ama yinede tanıtıyım dedim :D
hepinize ii günler diliyorum :):)

@geotech emre

Bu günkü gibi hava olursa baş edebilrim sabah dayandım:D

Biraz yanladık ama oldu:cool: :Skull-175

allah korusun zeki abi ölüm mölüm ağzından yel alsın :D:D pazar gününe daha çok var o zamana voltage yükselir:D

Şevki abi sonuç ne oldu peki?

Halen süreç devam mı ediyor?
Baya geç oldu ama:D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
bu haberi gören saldırırır sevki abi ama çok iyi olmuş inş. olur bi şeyler :):)

Geri