Scudo Sports

Antalya

Scudo
@mertdalkılıç

ewt:D ertan abi tam ne tarafta snn ew nası gidiyosun o kdr yolu:) antalyanın tam bi ucundan bi ucu:D olmadı yolunun üsütyse bnide alırsın gerçi bnm için laradan kampüse kendi başınabi şehir turu olur sanki:D

saolasın erol sana tek lafım züleyhahahahaha one avatar:D:D he birde sende laradaymışsın bende ama kampüs gözümde büyüyo sen gidiyomusun?

Erol yeni kaskın hayırlı olsun :Dçok yakışmış şaka maka bir yana bu pazr bende kampüste gıtmek ıstıyorum hepinizi özledim by

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Tudoshikame

Havalimanı yolu paralelinde lara plajları yoluna yakın.ofo oteline plajlar tarafından 3.5 km mesafedeyim:)

[ÖM ye cewap atarsn... :)] bende white world center warya az aşaıgısında tekpa var onu hemen arkası... ordan zor olmuyomu ta kampüse sıcakta... :)

@hash07

Sİzin sınav varmış sanırım saat10 da. Sınavdan sonra haberleşiriz buluşuruz biyerde .

Veya kampüste bekleriz sizi .

@Ontario

Aaaaa çorba tası:D :D :D :D :D

Bizim miğferleride çorba tası olarak kullanıyorduk askerde:D

Pazar görüşmek üzere.:D

@Tudoshikame

Valla senin ev baya yakın bizim eve göre:)

Üniversiteyi akdenizde ousum.Her gün bisikletle gidip gelirdim.:D

Yedek kıyafetler vs duş alırdım:)

O yüzden bizim bakkal mesafesi gibi geliyor kampüs:)

Zaten tam gaz gitmeyiz merek etme.

Gruba göre gideceğiz.:rolleyes:

Evet bu pazar action yapmak isteyen başka kimse yok mu?:cool:

İşin sonunda orman ve action var:cool: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Kurşunlu ormanı 6 kişiyiz.

Artıran yok mu?:)

@mertdalkılıç

Sorman bile hata.;)

Her zaman bekleriz.

Bu arada arkadaşlar kampüste buluşma saatini 7:30 buluşma 8:00 çıkış yapsak sizce nasıl olur?

Ve gidilecek parkur açısından karalioğlu parkında buluşsak gideceğimiz yöne çok zıt kalıyor.

Ne dersiniz?

Hava 38 dereceden aşağı olmıyacak çünkü.

Ne dersiniz?

Bu 2 si için düşüncelerinizi bekliyorum.

karaoglandan çıkmanız daha mantıklı yol az da olsa kısalmış olur.Ertan abi sınvadan sonra gelmeye calısacaz

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Geri