Scudo Sports

Antalya

selamın aleyküm bende antalyalıyım sende 1 geliyorum aynı sizin gibi 2,5 ay civarı yeni borla alıcam inşallah o yüzden daha aceminin çıragıyım:) katılmak isterim laradayım kampüsü bende anlamadım pek anlamıyorum bisiklet hastasıyım ama gezi falan yapmak nasip olmadı daha:) inşallah sizle kısmet olur... biraz detay ve benm gibi bi acemiden sıkılmıcak yardı etcekseniz (herkez bi yerden ögrendi sonuçta dimi:) ) gelmek çok isterim...

Scudo
pazara inşallah bi aksilik olmazsa geliriz ertan özellikle seni görmek istiyorum kardeşim valla özledim sizleri işlerden artık bunalmaya başladım zaten bide taşınmıştık mekandeğişikliğinden dolayı kimseyide tanımıyorum yeni mekanda iyice sıkıldım artık bakalım kısmet olursa gelmeye çalışırım

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Selamın aleyküm herkeze,
Arkadaşlar küçüklügümden beri bisiklet hastalıgım vardı ama son 5-6 senedir iki ayak bilegimdeki kıkıdak parçalanması nedeniyle uzagım uzaklaşmadan öncede işte mahallede binerdik küçükdük -halen öyleyizde (17)- hayırlısı ile bir borla almayı düşünüyorum ve tabi buna mahzeme eldiven kask olsun vs... nerden temin edebilirim antalyada bunları,borla ile sizin gezilere katılmama mümkünmü yani kalmıyı orda burda :) Bir tanışsak yardımcı olcagınızdan eminimde her konuda kısmet olmadı daha... inşallh bi şekilde antalyadaki bisikletforum ile tanışırım :) şimdiden saolun

merhaba herkeze bilmiyorum konu ne kadar güncel ama ercan abiyi tanımasamda hoşgelmiş ben Burak istanbulda otruyorum antalyadayada 3 ay ya binimum tatilerde geliyorum ciddi bisiklette yei başlıyorum yani daha alıcam bisikleti 1-2 gün içinde:) artık bana ögretmekte size kalmış herkez büyük ünivrsitli herhlde küçük az ben 17 yaşındayım bi başlaya bilirsem tanışırsak falan her ekşına katılırım valla kimse yanlız kalmaz:) artık bakıcaz gerisine :)

Bence tartışma fazla uzamadan konumuza gelelim antreman turları ne zaman başlıyor bilen varsa söyleyebilir mi?herkeze iyi forumlar

@batuhany

Eğer bulamam derseniz spor il müdürlüğünü biliyor musunuz?

Onun giriş kapısının karşısında 8:00 gibi buluşup kampüse geçebiliriz.

İyi akşamlar.

@Tudoshikame

Merhaba hoş geldiniz.

Antalyada istediğniz tam donanımla bisiklet bulmanız zor.

Çünkü elinde olup satan 1-2 bisikletçi var.

Daha kolay temin edebiliceğiniz foruma sponsor olan bisiklet firmalarının online sitelerinden seçip almanız daha kolay olacaktır.

Genellikte bisiklet parçalarını Antalyalı bisikletçi arkadaşlarımızın çoğu şehir dışından bisiklet firmalarından online alış veriş sitelerinden bende dahil getirmekteyiz.

Pazar turumuza bekleriz.

İyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: alitas
Ben bu gün çıktım şöyle sıcakta bizim özkanla bi çevirdik iyi geldi.:Skull-175

Yarın sabahta çıkıcam :D :cool: :Skull-175

Sabah gelen olursa görüşmek üzere.

saol da işte bnde öyle düşündüm ama eldivende mesela size kaskta size sorun bunları hep:)

Hoşbulduk.
Akdeniz Üni. bayaa uzak burdan (Örnekköy) =/

bide bana sor laradan... :D

Pazara kurşunlunun oraya gidicez işte

Zaten bu sıcaklarda periyodik antreman yapmak ne kadar doğrudur bilmemem.

Ama akşam üzerleri saat 8 den sonra gezebiliriz.

Burak merhabalar.

Antalyaya geldiğinde foruma yazarsan iletişim kurarız seninle.

Senin yaşında bi çok kişi var Antalyada.

Yeni alıcağın bisiklet de hayırlı olsun.

Antalya ya hoşgeldin. Ceyran(Voltage) kullanmak bir avantajtır :p öncelikle bunu belirteyim ve bende Ceyrana tutulanlardanım:eek:. Ben Beachpark konyaaltı taraflarındayım hergün akşam saatlerinde çıkıyorum pazar belki gelebilirim.Görüşmek üzere Voltage ına iyi bak !;)

Geri