Scudo Sports

Antalya

Scudo
@Ontario

Inanki cok üzüldüm. Nedir bu genclerin bisikletlerinden ve bisiklet parcalarindan cektigi???

Neyse. Bazen bozarak bile ders alinabiliyor.

Cumartesi bir caresine bakariz. Mustafa Hocanin biraktigi bir takim fren/viteskolu olacakti elimde. Mustafa Hoca sana verdigime kizmaz.

Kendinize iyi bakin. Buralar buz dolabi hatta bazen dipfriz. Dün hava alaninda grev vardi bugün heryere yürüyerek gidiyorum. Belediye otobüsleri grevde. Yarin ucus var ama saatinde kalkacakmiyiz bilemiyorum.

@Ontario

Güc seninle olsun genc Jedi.
Anakin Skywalker bile hurdacida tamircilik yaparak basladi.

Meşe ormanı bizi bekliyor:D :cool: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Havada action kokusu var.:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

@Ertan ABA

Tmm ertan abi cumartesi günü kesin bir yer bellı olur topluluk karar verır bızde oraya gıderız

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
hey slm man herkeze gunaydın cılgın turk uyandı pazar nerde tepınıyoruz yıne sehir ıcı tepınırsek walla bızı sehirden kovarlar he bence en ıyısı sehir dısına (meşe ormanına) cıkalım en ıyı kadro kırmak ıcın yer orası herkese slmlar kendınıze ıyı davranın tabi bisikletlerınızede

@andy

Sadece kadro kırılsa iyi:D

Kafa, göz,kol,bacak vs.

tehlikeli ve bi o kadarda harika bir parkur:cool: :Skull-175

Aranızda kararlaştırın bi yere gideriz.

Actionlu bir gün olacağı kesin:cool:

Pazara görüşmek üzere.

@Ertan ABA

ertan parçalar geldimi bisiklet toplanıyomu inşallah gelmiştir gel artık şehire yaw özlettin kendini

@geotech emre

Çağırdığım zaman 1 hafta öncesinden bile başka arkadaşlarla planlarım var diye her seferinde gelmedin.

Her hafta sonu dolaşıyoruz arkadaşlarla.

Malesef sen gelmiyorsun.

@Ertan ABA

boş gezmioz çalışıyoz muhabbet etmek istemiosan eyvallah ceketimi alır çıkarım ben

Geri