Scudo Sports

Antalya

ertan abi bence sabah bı sehir içi turu yapalım karaoğlanda dolaşalım saatler actıonu gosterdımıde doğru lara beach e gıdelım nasıl fıkır bence boyle yapalım dıyorum

Scudo
@andy

Aslında bende böyle düşünüyorum :) Yarın bol actionlu bir gezi olsun inş

ertan abi kampus gezı duzenlıyormus bızde katılalımmı bence sahzen katılalım bence kaynaşırız tanışırız arkadaslarla hem gokdereye gıtceklermıs bıze de yolu bılıyoruz nasıl olsa oncu arac yanı sence??

@andy

Ünivertiseyle alakam kalmadığı için geziye katılamayacağım.

Siz istiyorsanız katıln takılın.

Bende tek dolaşabilirim.

Bayadır öyle bir niyetim vardı.

İyi akşamlar.

Kum ormanına gidelim

Dışardan katılmak olmaz şimdi üni turuna

Önce karaoğlana gideriz ordan halk plajında mangal yakarız

Sonra ver elini kum ormanı

@BMX_rider07

burda düzeltilmesi gereken bir durum var. Akdeniz Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ( AKÜBİT ) ile Bisiklet Sevenler Derneğinin (BSD) hiçbir ortak ya da aynı çatı altında faaliyeti yoktur!!! :boese157: :boese157: :boese157: Lütfen bunu karıştırmayın!!!! :Skull-175

Üniversitemizin bisiklet topluluğu yani AKÜBİT, faaliyetlerini kampüs içerisinde afişleyerek belirtmekte, ayrıca yahoo group'tan da iletişim sağlamaktadır. Üniversite öğrencisi olup topluluğa üye ve topluluğun toplantılarına katılan herkes davetlidir...

@extremunction

Vay benim Emrecim,

Ne tarafa pedal basacaksınız, söylede, bende ilknur ablanla çıkarsam o tarafa doğru pedallayım.

Belki karşınızdan gelirken bizi görüp tezahürat yaparsınız.
Biz üniyi bitireli çok oldu, bizi aranıza almazsınız ama, hiç olmazsa karşıdan hurrraaa yaparız. :) :p

Sevgi ve selamlarımla.

arkadaşlar ünüversite gezisine dışarıdan sadece gökhan çiğdemle biz gideceğiz gurba eşlik amaçlı dışarıdan kimse alınmayacak toplantıda alınan karar buydu lütfen kimse yarın ünüversite turuna katılacağım diye gelmesin çünki alınmayacaklar başka gurupların gezisine lütfen

yok yok ne satışı yahuu ben burdayım hıc bır yere gıtmıyorum yarın kum ormanı yapcazz + mangall + karaoğlan

merhaba Ender Abi ve Erol,

ben yarın geziye katılamayacağım ama çakırlar pazar yeri ve doyran tarafına gidileceğini sanıyorum.
özledim hepberaber gezmeyi, çok zaman oldu.. en yakın zamanda bunu gerçekleştiririz umarım. üniversiteyi bitirmek önemli değil Ender Abi, üniverstedeki gibi hissetmek önemli. bizim taraflardan geçerseniz ben size tezahürat yaparım :)

görüşmek üzere, sevgiler saygılar...

bu arada volkan abinin (tahmin ettiğim kişiyse şu an the bar'da program yapmak üzere) başlığını meşgul ettim; özür dilerim..

volkan abi foruma hoşgeldin, motor kadar hızlı olmasa da ayrı bir heyecan yaşatıyor bisiklet, antalya yollarında pedallamak dileğimle... sevgiler saygılar

@surgent76

bu dediğinle ne anlatmaya çalışıyosun şimdi sana bişi dicem ben akdeniz öğrencisiyim ben bu toplantılara girebilcekmiyim yada sadece akdeniz üni deki arkadaşlar katılabiliyosa sizin orda ne işiniz var bu topluluğun yöneticisi kim ve sizin görev ne de bu şekilde mesaj atıyosunuz :boese157: :boese157: fazla uçmayın yerden gidin bence dışardan her glen çoban koyunları gütmeye çalışıyo

:D :D @Lobo

bencede ama abisine uymaya kalkarsa baya bi masrafı olur bence daha benim masraflar bitmedibile :D

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@geotech emre

sonuna kadar arkandayım emre abi ne demek gelemeyecez yaa herkezın boş zamanı yok gıdıp toplantılarak katılacak bazılarımızın okulu var bazılarımız calısıyor:mad: :boese157:

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
arkadaşlar konuyu çorba ettiniz 1 toplantıya katılmak için ünüversite öğrencisi olamak lazım 2 gökhan çiğdem sayesinde gittim toplantıya gurupata görevli kendisi 3 benimde gelmemi istediler sadece hiç bir bağım yoktur 4 toplantıda sadce kendi gurupları olarak gezmek istediklerini ünüversite olarak yani belirttiler 5 haddini bilmeyeneler var onlar kendini bilyor anlamdıysanız birdaha yazarım

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Geri