Scudo Sports

Antalya

Tüm arkadaşlarıma merhaba. :) :)

Bu günkü pazar gezimizde konuştuğumuz üzere bu topicteki ufak tartışma yaratacak cevapları düzenlemeye çalıştım. Hiç bir şey olmamış gibi gene hep birlikte devam diyorum.

Sadece Ateze den bir iki mesajını silmek zorunda olduğum için özür diliyorum. Çünkü diğer cevapları silince onun cevabı, anlamsız ve ortada kaldı.

Zeki'cim burası senin topiğin, araya girdiğim için senden de özür diliyorum. :)

Hep birlikte, kardeşçe pedallamaya devam diyorum. :p

Sevgi ve selamlarımla.

Scudo
@ateze kusura bakmayın sizde bir hoşgeldiniz bile diyemedim biraz sinirliydim ama sizlerden ayrıldıktan sonra geyik bayırına yaptığımız tırmanış beni baya deşarj etti tekrar kusuruma bakmayın başka zaman siznlede bir muhabbet etmek isterim sizde uyarsa

saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@fRedomXxX

Mutlaka katılmalısınız ama Ender abinin turları bi başka oluyor öncelikle söyliyeyim dedim :rolleyes:
Umarım en kısa zamanda bisikletiniz istediginiz gibi olur ama Sizde Bmx mi var?:eek: yanlış mı anladım :)?
benim bildigim kadarıyla Bmx le sadece hareket yapılabiliyor uzun gezi ve turlara gitmek zor olur... bilginiz olsun ki, bisikletinize yatırım(harcama) yapıcaksınız
yapmadan önce bunu bilmeniz gerekir ;) uzun yola bmx le gitmek yanlış olur

@'[XC-DeniZ

kardes mersındede senın soyledıklerını ben yapıyorum meslektasız hos geldın foruma bay mekanik

Bu pazar gökdere yapalım Ne dersiniz ?Kısa yakın bir parkur.50 km toplamı geçmez.

Bayadır gitmemiştim.Güzel bir parkur.Orman arazi:rolleyes:
Orada yolumu uzatabiliriz.Her yer parkur.:cool: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Ben her zaman doğadan yanayım:eek:
Görülecek güzel yerlerden birisi.

İsteyen olursa yine mangal yaparız:D :D :D :D :D

Bu pazar gökdere yapalım Ne dersiniz ?Kısa yakın bir parkur.50 km toplamı geçmez.

Bayadır gitmemiştim.Güzel bir parkur.Orman arazi
Orada yolumu uzatabiliriz.Her yer parkur.

Ben her zaman doğadan yanayım
Görülecek güzel yerlerden birisi.

İsteyen olursa yine mangal yaparız

Bana uyar Ertan, güzel bir yere benziyo:)
ve Ender abi haftaya görüşmek üzere inş..

akdeniz üniversitesinin kampüsündemi?
evet olbia çarşısının simitçi cafe de saat 8.00 de buluşuyoz

@Ertan ABA

tamm peki.. hangi gün saat kaçta? ortak bir karar mı alalım ? bana 09.30 uyar

@Ertan ABA

ertan hangi haftadan bahsedioz perşembe turumu yoksa 03 02 2008 pazardanmı bahsediosun selekler buluşması için

ertan tempolumu gideceğiz yoksa performansmı yapcağız sanrım orası rampaydı değilmi performans iyi olur diye düşünüyorum sana uayar ise döner gazinoyada bir tırmanış yapalım nedersin :D :D :D

@geotech emre

Bu pazar.buluşma saati 8:00-8:30 çıkış 9:00

@BMX_rider07

Saatte değişiklik olduğunu söylemedim.Standart aynı saatte.

Bu başlıkta da pazar günkü geziler diye açılmıştır.Lütfen konu başlıklarına dikkat edelim.

Alper konuyu bulandırma diyeceğim yine.Ağzımdan bundan sonra kelimesi çıktı mı?

Tartışmasını yeni yaptık.

@Ertan ABA

ok abi Kızma ya ben de sen yeri değiştirince(Seleklere alınca) saatte bir değişiklik olup olmadıgını merak etmişim :D ama Bu haftalık öle olsun Ben heryere giderim faretmez Seleklerde uyar.. :cool:

ertan abi bana uyar ben gelırım bu hafta sonu bak ben atdan yenı ruble aldım onu bana takak bı yae olurmu plsssss;) ;) herkeze yakşamlar

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@andy

Tamam hallederiz.;)

Görüşmek üzere.

Yoğun istek üzerine üniversitede 8:00-8:30da buluşma aynı çıkış9:00 'da kalmıştır .Pazara görüşmek üzere.

Üniversitede simitçi kafede buluşulacaktır.

slm arkadslar pazar gunu bı aksılık olmazsa bende gelıcem ve sızınlede artık tanısmıs olurum sadece emreyle tanısabıldım:)

Geri