Scudo Sports

Antalya

selam mıllet nasıl gıdıyor yarın ıcın hazırmıyız hea ben sahsen hazırım ve etlerde :D:D yarın bı kopak yahuu hadin ben kacar sıze yakşamlar :cool:

Scudo
Başka gelen yok mu?
Haydi gençler yapmayın gelin artık :cool:

Ender abi çok çok geçmiş olsun. bence hastalık soğuktan-kıştan değildir de bisikletsizliktendir abi.:D

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
güzel bi gündü ama yürüyemiyorum bileğim şişti 1 2 haftaya toparlar heralde

herkese teşekürler.....

Güzel bir turdu ama sakatlananlar da oldu yolda kalanlar da oldu ama günü kurtardık ;)
herkese iyi pedallamalar...

herkese teşekkürler, sizinle tanıştığma çok memnun oldum, güzel bir gündü.
kondisyonsuz olunca bugün biraz beklettim sizi, kondisyon toplayınca ben sizi beklerim artık ;)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
güzelbir gündü herkez öyle yazmış bende yazayım dedim alper enkısa zamanda lastik yamamayı öğrensen iyi olur yoksa daha çok yolda kalırsın :)

@onurelmas
doktor kondisyon dedğin nedir sen halledersin valla sen
i beklemkten pek şikayetci olan yoktu ilk günün olduğu için ama alper bey gibi devamlı gezilere gelipte hala bizi bekletirsen ozaman olmaz :)

@surgent76

Zeki abiiii en kısa zamanda Şu yamama işine el atıcam.Yarın ilk işim lastik yamamak olucak kib

arkadaşlar sakatlananmı oldu????:eek: :eek: neyse bizde tabi sizinle yaptığımız sucuk partisinden sonra yola çıktık tabi deniz can ömer ve de ben güver uçurumu kapısından hemen sonra alabalık çiftliği girişinden girdik
buradan baya bi iniş yapıp vede dik rampaları tırmandık ormanın zirvesinde ormanın sınır kapısından geçip yine aşaya inişe geçtik
tabi bu arada çamurdan topraktan kaya parçalarından da geçip ekşın yaptık tabiki
bu yediğimiz sucuklar bize güç verdi ama tabi benim bi turlara ara vermemden dolayı biraz kondüsyon eksikliğim vardı
birde hafta içi dükkan taşıma işlerile uraştığım için belim çok fena arıyodu ondan yine bel arısı oldu bende bazı yerlerde mola verme gereği duydum
doyrandan çıkıp başka bi parkurdan çakırlar sosyete pazarına gidip orada gözlemeleri götürdük :D :D sorada antalya ya doru hareket ettik
hiç bi kaza bela yada patlak çatlak olmadı çok şükür
bazı yerlerde ben yoldan çıkıyodum ama allah a çok şükür kaza bela olmadı sağlam bi şekilde eve geri döndük toplam 95 km yaptık güver uçurumundan sonra 40 km araziden gittik

@Ontario

Geçmiş olsun.Bir doktora görünmende fayda var aslında.Yinede sen bilirsin.

Görüşmek üzere.

@onurelmas

Bekletmediniz ki:eek: her zaman biz önden yolu süpürüzüz temiz yol bırakırız.:D :D :D

WRC deki gibi.2-3 kişi:D

Temponuz güzeldi.;)

Başka bir gezide görüşmek üzere.

@geotech emre

Emre o yoldan daha önce geçmiştim.:D

Biliyorum harika bir yol ama o yol tam bir antreman yapmak istiyorsan o yola gireceksin.Antreman yolu.:rolleyes:

Bütün arkadaşlar o yoldan giderken çok zorlanır;)

Ama gitmeye değen bir yol.;)

Haftaya görüşmek üzere.

Bi kaç güne iyileşmezse doktora gidicem ama bu sabah bengayında etkisiyle biraz iyileşmişti.

herale 1 haftaya hiçbişeyi kalmaz.

@Ontario

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir ...
Haftaya görüşürüz ..

@Ontario

zaten benim masamda mutlaka bi bengay bulunur bengay herşeyden iyi gelir sıcak tutar

Geri