Scudo Sports

Antalya

arkadaş filmlerdeki actionlardan bahsediyor heralde. ayrıca biz bu elemanı tanıyoruz ki bizi sevdiğinden falan bahsediyor. madem kimliğini saklayacan madem korkuyon o zaman actionu sen öğret kardeşim. emre abiyle beni görse actionu çakar zaten:D
şaka bir yana şurda action adı altında güzel güzel vakit geçiriyoruz. bizimde yıllarımızı verip ryan leech gibi olmamızı beklemiyorsun herhalde.
saygılarımla(eğer sende varsa tabi)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
@atahan07

ya da Danny Macaskill :D

Sayın "Bisikletçi" forum üyesi sizi de pazar günü aramızda bekleriz isteyen action yapıyor yani ayak uyddurmakta bi zorluk çekmiceksiniz gelin pişman olmazsınız güzel bir pazar günü geçirmeniz dileklerimle ...

@Bisikletçi

Abi iyi akşamlar

Forumda geçen muhabeti muhabet olarak kabul etmek lazım
Bence biraz veya çok bi abartma olabilir yani kurusıkılık yok değil var

Geçen haftalarda bisikletseverler ile birlikte yola çıktık ondan sonraki hafta yine 2 büyüğümüz ile yola çıktık..

İstersen bu hafta sonu gel bi güzel gezelim .

ha birde türkçe kullanımından bahsetmişsiniz. önce kendi isminizden yola çıkalım isterseniz.

D:bisikletci Y:bisikletçi

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Bu hafta sonu kanyonda doğayla baş başa olucaz.

İsteklere bağlı olarak mangal da yapabiliriz.İsteyenler varsa ona göre ekipman alınıak.

Başka gelenler?

Ohh Man-Gala nayır diyemem kü :D Bu şenlik kaçmaz desene.. ;)

@BMX_rider07

Al işte türkçenin katili Ya şunu mangal diye yazsana

bisikletçi halı

@Ontario

BAY X = "Bisikletçi", Bu Hafta sonu geziye gelicek ve bana Türkçe dersi vericek inş diyorum :D ve bekliyorum :eek:

Bunca insan büyük ihtimalle bisiklet üzerindedir ama foruma girmedikleri kesin.

@Ertan ABA

Bu Vahşete biri dur demeli ! ...--- O da,---> BAY X olmalı ;)....

Bisiklettle action bi eğlencedir bence

onun dışında bisikletle başka türlü eğlenilmezmi ?

Tabiki eğlenilir ama herkez farklı şeylerden haz alıyo .

Benim için çok fark etmez uzun yol , arazi sürüşü hepsini

yaparım. Hepsinde de eğlenirim

Action nasıl yapılır bende fazla bilmiyorum sadece nasıl

eğlenebiliceksem onları yapıyorum bugüne kadarda eğlenirken başka birini üzmedim bunuda dipnot almakta fayda var.

Action bi yeri yoktur bi mesajınızda da dediğiniz gibi Türkiye trafiği zaten action

Dikkat edilecek tek şey varsa da hani özgürlük tanımı vardır ya bi başkasını haklarını engelemeden kendi haklarını kulanmak .. yada buna benzer bişey .

buna benzer bence dikaat edilecek şey .

grupta başkasını yada başkalarını tehlikeye atmadan EĞLENMEK.

Ekipmanlar içinse beli başlı ekipmanlar ne biliyim eldiven kask yama takımıı alyan takımı buna benzer

Kendim tamir takımımı taşıyorum bi tek kask takmıyorum ondada

kendi aptalığım diyebilirm yada üşengeçlik

Belli kuralar herşeyde vardır bunlar yine özgürlük tanımından çıkar

Bisiklet sporunda eğlenmek diye bi dal var bence :D

Bende action cı olmak diye bi kavram kişi ye özgü olmalı yani isteyen istediğini desin kendine

Ne biliyim ahmet rampacı mehmet ekşıncı hüseyin taklacı

Antalyada actioncu bence bi lakap

Eyer tahmin etiğim kişi iseniz ,

Hani demiştiniz biz böle gördük diye bede sizden böle görüyorum eksiğin varsa af ola

action derken
gezilerden yollardan..gece sürüşlerinden(yolculuklr)
downhill :)
ve hızz
nediebilrimki..
tabikide eğlence de bi action dır:)

Öyle zannediyorum ki forumun diğer kısımlarını da Antalyalı arkadaşlar görebiliyorlardır. O nedenle bu tarz konuların her bölge için ayrı ayrı açılması gereksiz olduğu gibi, forumda konu kirliliğine neden olabilmektedir.

Konu kilitlenmiştir.

ekşın sadece bi lakap gibi birşey yani erol un da dediği gibi özgürce birazda tehlikeleri yenmek gibi birşey bu şeyler sonucunda olan bi mutluluktur

• Beğen
Tepkiler: bisikletci
Action; bisikletinin kapasitesi ve kendi yeteneginle harmanlanarak oluşan alışılmamış hareket dizilerinden meydana gelen yapıldıgında kullanıcıya haz veren mutluluk hormonu takviyesidir... gibi :)

abi bu muhabbet ne yaw bisikletçi arkadaşım senin ne demek istediğini ben anlamadım hadi tamam öz türkçe mize bi lafım yok keşke osmanlı türkçemiz olsa.....
bakın kendi kimliiğinizi tanıtmadan geziler hakkında yorum yapmayın yapacaksdanız kim olduğunuzu bilelim yani mesaj yazıyorum ama kime gittiğini bilemiyorum

bizim yaptığımız geziler biraz ekşın yani bunun anlamı biraz atlamalı zıplamalı hareketli yani gelmek isteyen herkesi bekleriz gelmeyenlerde lütfen ALLAH rızası için laf atmasın

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
çarşıda sokakta işte artık büyüdüler hepsi birer iş güç sahibi

Geri