Scudo Sports

Antalya

@geotech emre

emrecim Net üzerinden oynuyorsun ama oyun shockwave player destekliyor eger yüklü degilse aşagıdaki linkten yükleyebilirsin

(link)

görüşmek üzeree..

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
Mottor oyununa bi ara bakacagım ;)

ben de şerefine kaldırıyorum :D (şuanda su içmekteyim ama olsun)

Geçmiş olsun tekrardan... Canyon'a Action için gidelim.!!!

Kusuruma bakmayın arkadaşlar, gençler. Eğer Antalya dışından bu haberleri okusam, sanırdımki Antalya Türkiyenin action bölgesi ve action'ın kitabı burada yazılıyor, yazılmakta, yazılmış.

Neyseki bunun böyle olmadığını biliyorum. (Bu yazı sayesinde başkalarıda haberdar olur herhalde.) Ey ahali, yazıldığı gibi değil. Hani Kuru-Sıkı derler ya. Aynen öyle. Hatta dahada ileri seviyede. Kup-Kuru-Sıkı.

Hani derler ya.... Action muhabbeti. İşte öyle bir şey.

Hem. Action deyince......

Güzel ülkemizde bisiklet ile trafiğe çıkmak zaten başlı başına action. Bunun için özel bir rota yada parkur ve özel geziler düzenlemek gerekmez. (Maalesef !!!)

Şöyle aklı başında, aman yavaş aheste, bir gezi duyurusu olsa, hani EKŞIN (Forum yönetiminin affına sığınarak büyük yazdım) isteyen onuda yapsa. Belki katılımcı sayısında bir artış gözetlemek mümkün olabilir.

Birde şu eleştiri ile yaklaşayım.

Güzel türkçemizi bozulduğundan daha beter bozmayın lütfen. (Türkçe Off kitabını tavsiye ederim).

Yazımı bitirmeden hepinize selâmlarımı gönderirim. Kiminizi az, kiminizi çok, ama sonuç olarak hepinizi birazcık da olsa seviyorum.

Bu yazdıklarımı yapıcı bir eleştiri olarak algılayın. Çünkü işin aslı öyle.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Lütfen bilen arkadaşlar beni bu konuda aydınlatsınlar.

Bisikletde Action Ne Anlama geliyor?
Nasıl yapılıyor?
Nerelerde yapılır?
Nelere dikkat etmek gerekir?
Özel bir bisiklet yada özel bir ekipman gerekirmi?
Belirli bir kuralı varmıdır?
Action bisiklet sporunda bir dalmıdır?

Nasıl action'cı olabilirim?

Beni aydınlatacak olan cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
@Bisikletçi

Bizimle turlara gelseydiniz actionun ne olduğunu anlardınız.

Action demek ne demek bilmiyorum demeyin şimdi.yukarıda trafikte vs yazmışsınız.

Arkadaşlarla bir kaynaşın gezideki atmosfre uyun o anda arazinin ve parkurun koşulunda eğer içinizde varsa siz onu gerçeleştirirsiniz.

Fazla anlatmama gerek yok.

Turlarımıza katılın o zaman anlarsınız nasıl bir şey ve duygu olduğunu_?
İyi akşamlar

Eski yazılara bakınca Antalyada dünya kadar üye var. Ama son yazılara bakınca geriye sadece 6-7 kişi kalmış.

Nerede bunca insan? Artık foruma girmiyorlarmı?

Gönüllü Geri Toplatma Kararı !!!!!!
PRO, SHIMANO ve SAINT eldivenlerinin gönüllü geri toplatma kararı. Lütfen aşağıdaki linklerden detaylı bilgilere ulaşın:

Gönüllü Geri Toplatma Kararı !!!!!!

actıon demek hayat demek hayat demek actıon demek benden bu kadar ertan abi ben varım guver kanyonuna gelıyom mangal da yaparmıyız orda????

• Beğen
@andy

Anne kızına "sen benim hazinemsin" diyor. Kız ise Annesinin çiçeği olmak istediğini söylüyor.

Neden kızım diye sorunca şu cevabı veriyor:
"Çiçek hayatdır, Çiçek olmadan yaşanmaz."

Bence action hayat değildir. Kesinlikle.

Doğayla bir bütün olmak hayat olabilir. Özelliklede bisikletle gezerken.

Diğer bölgelerin yazılarına bakıyorum. Bisiklet yarışı düzenleyenler var. Bisiklet gezisi düzenleyenler var. Ama bisiklet action'ı düzenleyenler yok.

Lütfen yazımı okuyarak cevap yazınız.

@Bisikletçi

Gittiğimiz yerde action yapıyoruz beyfendi.Şehir içi gezi tur kısımdan önceki konularımıza ve resimlerimize bakarsanız anlarsınız.

Hatta giderken başlıyor.Kaldırımlardan atlamalar ,yolun dışından,tarlalardan sürerek gitmeler vs
Action demek hareket demek.Hareketin tümünü yapıyorsunuz

Bir gelin bu pazarki turumuza anlarsınız diyorum.

Ayrıca ana başlıkta action değil kusura bakmayın.Pazar günleri kampüste buluşalım.Dikkatli okuyun.

Bu kadar katı olmayın.
Arkadaşları bir görün,tanıyon o zaman daha iyi anlarsınız.Turumuza bekleriz.
İçinde action var.
İyi akşamlar.

Geri